am divortat de sot, in luna 09 decembrie 2013 hotararea definitiva va fi transmisa peste 30 zile, daca nu intervine recurs
sotul vrea partaj . In fapt detin o garsoniere pe care am cumparat-o in anul 2000 decembrie, contract vanzare-cumparare , pe numele meu de fata , am luat-o in rate pe care le-am platit in timp de5 ani,din salariul meu . in martie 2002 m-am casatorit , din cauza neintelegerilor am divortat , de mentinut ca sotul nu a avut servici pe toata perioada casatoriei, ( lucra sporadic cate 2-3luni in agricultura in italia,cu un venit de max.1800-2000 euro in acest timp)in rest nu aducea un alt venit in casa , si fara sa platreasca nici un impozit
Intrebare : Are drept la garsoniera , sau despagubire , sau se imparte doar pe bunurile care sunt cumparete impreuna ?
partaj
Re: partaj
Buna ziua doamna !
Nu trebuie sa faceti prea multe griji. Speta dv. se poate solutiona favorabil. Drept urmare este neaparat nevoie sa consultati un avocat bun pentru a va putea oferi toate informatiile legate de solutionarea cazului.
Va doresc mult succes !
Mircea PELEA
AVOCAT TITULAR
mirceapelea@yahoo.com
Nu trebuie sa faceti prea multe griji. Speta dv. se poate solutiona favorabil. Drept urmare este neaparat nevoie sa consultati un avocat bun pentru a va putea oferi toate informatiile legate de solutionarea cazului.
Va doresc mult succes !
Mircea PELEA
AVOCAT TITULAR
mirceapelea@yahoo.com
Re: partaj
Si asupra bunurilor mobile si asupra bunului imobil, ar putea cere un drept de creanta argumentat, din pretul total achitat pentru dobândirea acestora, imobilul oricum se afla în proprietatea dvs. exclusiva. In nici un caz nu poate avea o contributie egala cu a dvs.