evacuare
evacuare
nu stiu cum sa ma descurc cu aceasta sitiatie .in 2001 mama mea si tatal vitreg au cumparat un apartament cu suma de7000 usd pe care mi-la dat mie contra cost in rate,eu lucrind la firma lor ca sofer transport international.In acel timp firma avea datorii restante fata de mine de 1500 usd bani care mi-au fost opriti in contul apartamentului urmind ca restul sa-i dau, lucrind fara sa fiu platit integral ceeace am si acceptat fara a face un document bazindu-ma ca sunt parinti mei.In 2002 suma de 7000 usd s-au transformat in10000eur [ doarece eur era mai mic de cit usd ] suma care mi s-a oprit la firma in decursul anilor.Intre timp am facut inbunatatiri de circa 10000 eur pe care am facturi. In2012 am primit o instintare de la banca precum casa este pusa gaj pt.suma de 98000 eur. Firma a fost inchisa in 2010 iar cind am luat cartea de munca am vazut ca era inchisa in 2005 eu nu am facut nici un document pe sumele care mi-au fost oprite dar se poate constata ca nu am semnat de incasare statale de plata si nici pentru diurna in valuta eu lucrind in aceasta firma pina in2010 cele spuse le pot dovedi cu marturia colegilor de munca. In octombrie 2013 am primit notificare de evacuare nu din partea banci ci din partea parimtilor precizez ca am in intretinere un copil cu handicap grav si nu stiu ce sa fac va rog sa ma ajutati va multumesc
Re: evacuare
Buna seara !
Problema dv., poate fi solutionata fara sa va faceti probleme. CONDITIA : este acea sa consultati un avocat serios,care sa va poate oferi toate informatiile legate de solutionarea acestei spete si, sa aveti toate inscrisuri/documente .
Mircea PELLEA
avocat titular
mirceapelea@yahoo.com
Problema dv., poate fi solutionata fara sa va faceti probleme. CONDITIA : este acea sa consultati un avocat serios,care sa va poate oferi toate informatiile legate de solutionarea acestei spete si, sa aveti toate inscrisuri/documente .
Mircea PELLEA
avocat titular
mirceapelea@yahoo.com