Lovit din spate, ambii sub influenta alcoolului

Discutii privind Codul Rutier, contraventii si probleme conexe, Dreptul Transporturilor, etc
Post Reply
costel 44

Lovit din spate, ambii sub influenta alcoolului

Post by costel 44 » 10 Dec 2013, 15:53

in data de 8 aprilie am avut un accident rutier..mergeam reguamentar si din spate am fost lovit de catre un alt autovehicul care se deplasa cu o viteza foarte mare..dupa impact acul acestuia de la km oprindu-se la 100 km/h...tin sa precizez ca eram baut in urma testarii cu aparatul echilotest mi-a iesit o alcolemie de 0.30 la mie iar celui care a intrat in mine o alcoolemie de 0.70..am fost la politie am dat declaratie si tot asa..ni s-au recoltat probe de sange in urma caruia mi-a iesit o alcoolemie de 0.60 la prima si 0.50 la adoua...procurorul a cerut recalcularea iar la aceasta mi-a iesit o alcoolemie de 0.20..cel care ma izbit in toata perioada asta nu a vrut s isi faca recalcularea ceruta de procuror...dat fiind ca dupa recoltarea de probe lui i-a iesit o alcoolemie de 1 si ceva..am fost la procuror am dat o declaratie cum sa intamplat tot..ceea ce a facut si el dar acum sa razgandit si vrea sa isi faca recalcularea..ceea ma intereseaza e cum si cand pot sa imi iau permisul de conducere dat fiind ca de atunci pana acum au trecut 9 luni..tin sa mentionez ca nu am avut dovada inlocuitoare pentru permis...sper sa ma ajute cineva sa stau mai linistit..multumesc

Post Reply