Lovit din spate, ambii sub influenta alcoolului
Lovit din spate, ambii sub influenta alcoolului
in data de 8 aprilie am avut un accident rutier..mergeam reguamentar si din spate am fost lovit de catre un alt autovehicul care se deplasa cu o viteza foarte mare..dupa impact acul acestuia de la km oprindu-se la 100 km/h...tin sa precizez ca eram baut in urma testarii cu aparatul echilotest mi-a iesit o alcolemie de 0.30 la mie iar celui care a intrat in mine o alcoolemie de 0.70..am fost la politie am dat declaratie si tot asa..ni s-au recoltat probe de sange in urma caruia mi-a iesit o alcoolemie de 0.60 la prima si 0.50 la adoua...procurorul a cerut recalcularea iar la aceasta mi-a iesit o alcoolemie de 0.20..cel care ma izbit in toata perioada asta nu a vrut s isi faca recalcularea ceruta de procuror...dat fiind ca dupa recoltarea de probe lui i-a iesit o alcoolemie de 1 si ceva..am fost la procuror am dat o declaratie cum sa intamplat tot..ceea ce a facut si el dar acum sa razgandit si vrea sa isi faca recalcularea..ceea ma intereseaza e cum si cand pot sa imi iau permisul de conducere dat fiind ca de atunci pana acum au trecut 9 luni..tin sa mentionez ca nu am avut dovada inlocuitoare pentru permis...sper sa ma ajute cineva sa stau mai linistit..multumesc