partaj
partaj
Am fost casatorita timp de 13 ani cu fostul sot.Am locuit impreuna in casa parintilor mei.Din aceasta casatorie a rezultat un copil,care acum locuieste cu mine.Fostul sot nu a avut nici un loc de munca pana in anul 2008 luna iunie,iar in luna martie 2009 am divortat.Nu a avut nici un fel de venit cu care sa isi poata intretina familia.In anul 2010 a cerut partajul.A cerut casa parintilor mei in partaj.Mi-a cumparat prima avocata.Deci,incepand de la fond,cand avocata mea nu se prezenta la procese si nu a depus intampinare,fostul sot a tot castigat.Am ajuns si la Curtea de Apel Galati,dar si acolo am pierdut.nu se studiaza dosarul,sau chiar are pe cineva,asa cum se lauda el.Mi-a fost atribuita mie casa parintilor mei,ca eu sa-i platesc sulta de peste 1 miliard de lei vechi cu tot cu cheltuieli de judecata.Tatal meu a fost si el chemat in instanta,dar in septembrie 2010 a decedat.Nu este facuta succesiune si suntem 3 mostenitori.Nu stiu cum toate instantele au putut sa dea bunul cuiva,altcuiva.Va rog sa ma ajutati!Mi-e teama ca in curand o sa ma paraseasca si mama.Este foarte bolnava,mai ales acum dupa tot ce s-a intamplat.Numai gandul ca o sa ajunga in strada din casa facuta de ea si de tata,muncind de la 17 ani,acum este intr-o stare critica!.Practic,parintii mei si-au facut mila de el si l-au primit in casa,iar acum are dreptul la jumatate din casa,iar mama si sora mea,nu au nici macar drepturi de mostenitori,dar sunt puse sa plateasca tot felul de taxe si cheltuieli de judecata.Cum pot judecatorii sa ia astfel de decizii si sa faca pe niste muritori de foame,cu case si cu masini,fara sa aiba vreun act care sa dovedeasca provenienta banilor,sau vreo ancheta sociala de unde sa rezulte ce venituri au avut?
Re: partaj
Doamna, iau ultima intrebare ca retorica, fiindca un raspuns concret nu exista.
In situatia de fata nu mai aveti de ales, trebuie doar sa platiti. Este adevarat ca din spusele dvs. rezulta o proasta instrumentare a dosarului, dar ... Mai aveti doar CONTESTATIA IN ANULARE si REVIZUIREA. Amandoua sunt cai extraordinare de atac si strict stabilite de lege. Nu stiu daca va incadrati, le puteti inainta, insa atentie niciuna nu suspenda executarea silita...
In situatia de fata nu mai aveti de ales, trebuie doar sa platiti. Este adevarat ca din spusele dvs. rezulta o proasta instrumentare a dosarului, dar ... Mai aveti doar CONTESTATIA IN ANULARE si REVIZUIREA. Amandoua sunt cai extraordinare de atac si strict stabilite de lege. Nu stiu daca va incadrati, le puteti inainta, insa atentie niciuna nu suspenda executarea silita...
inca o intrebare...daca la proces nu s-a prezentat doamna avocat,nici la prima si nici la a doua strigare si nu a depus intampinare,ce pot sa fac?
pot face o plangere impotriva dansei la Barou?
totul s-a intamplat din aceasta cauza!
va multumesc!
pot face o plangere impotriva dansei la Barou?
totul s-a intamplat din aceasta cauza!
va multumesc!
pai s-a judecar,dar a semnat un contract ca ma reprezinta si nu a respectat acel contract.
Doamna, lasand la o parte faptul ca dvs nu intelegi nimic din ceea ce inseamna relatia client avocat, va pot spune ca daca aveti nelamuriri in ceea ce priveste reprezentarea dvs si comportamentul relativ la deontologia profesiei al avocatului ce v-a reprezentat, va puteti adresa baroului loca pentru lamurirea situatiei!
ceea ce dumneavoastra nu intelegeti,este faptul ca a mers foarte prost de la inceput,pentru ca nu numai o data nu s-a prezentat la proces,dar nu a depus nici actele in termen,nu a depus intampinari si tocmai de aceea am pierdut.
In alta ordine de idei,toti avocatii cu care am discutat,mi-au spus acelasi lucru si anume:avocata nu a facut nimic pentru a castiga procesul inca de la fond.
In alta ordine de idei,toti avocatii cu care am discutat,mi-au spus acelasi lucru si anume:avocata nu a facut nimic pentru a castiga procesul inca de la fond.