Accident de masina

Discutii privind Codul Rutier, contraventii si probleme conexe, Dreptul Transporturilor, etc
Post Reply
lupu daniel

Accident de masina

Post by lupu daniel » 10 Nov 2013, 21:17

Buna ziua,

Doresc parerea unui avocat.

Am si eu nevoie de cateva raspunsuri la o problema va rog daca puteti sa ma ajutati.In urma cu 7 ani am avut un accident de masina
din care am ramas in carucior cu rotile..Nu am fost eu la volan era altcineva (un vecin) dupa accident neam judecat si a primit o pedeapsa cu inchisoarea persoana de conducea.
Nu avea permis si nici masina nu mai avea asigurare Mai pe scurt nu avea niciun act in regula la masina adica ma refer ca nu avea nici o taxa platita masina avea numere de italia
cand neam judecat avocata mea nu mia zis nimic in legatura cu masina ca asi putea lua niste daune morale. Cum am zis masina avea numere de italia si mia zis cineva ca statu italian
da niste bani asigurarea sau nu stiu cum nu ma pricep prea bine daca poate sa ma lamureasca cineva. Va multumesc
Inca ceva mam judecat cu persoana de la volan si am o Hotarare judecatoreasca definitiva si executorie in care la obligat pe el la plata de daune morale aproape un miliard si o pensie lunara de 10 milioane
lei vechi din care nu am primit niciu leu pana acum pentru ca nu are nimic pe numele lui. Ce ma sfatuiti ce trebuie sa fac?.

Silviu

Re: Accident de masina

Post by Silviu » 11 Nov 2013, 01:14

Cand a ramas definitiva hotararea prin care beneficiati de daune si pensie?

Post Reply