Se intocmeste un referat de necesitate de catre un inginer cu care eu sunt la cutite !, acesta permitindu-si sa treaca la "solicitant" numele meu, fara ca eu sa ii fi acordat vreodata acceptul de a face asta !
Primul pas a fost sa aduc la cunostinta contabilului sef starea de fapt, implicit imixtiunile FRECVENTE ale individului in gestiunea de a care sunt raspunzatoare, imixtiuni facute cu acordul directorului a carui protejat este individul . Contabilul sef imi raspunde la adresa, dar EU nu primesc raspunsul *l-am cerut ulterior personal contab. sef* din cauza directorului care "opreste" hirtia. Discut cu jurista si fac plingere penala impotriva individului ptr. uz de fals (asta se intimpla in IULIE). Abia in octombrie ! sunt chemata de un ofiter sa dau o declaratie, DECALARTIE pe care mi-a dictat-o ! pur si simplu, dar in care am relatat din nou ! cele intimplate. Tot cu ocazia asta aflu ca individul declarase ca a scris si a trecut numele meu la solictant "ptr. ca nu eram la serviciu in ziua cu pricina" - minciuna veritabila ! iar marele director a carui pila este, a declarat MINCINOS ca "potrivit fisei postului" ma aflu in subordinea individului deci si prin urmare, era LEGAL ca asta sa imi foloseasca numele pe un act ce putea produce consecinte juridice impotriva mea!
De la declaratia din OCTOMBRIE primesc abia in februarie ! comunicare de NUP de la parchet, la care fac contestatie in termen LEGAL, solicitind continuarea UP aratind ca POT PROBA CU PONTAJUL AFERENT LUNII, cu semnatura din condica, eventual si cu martori, faptul ca eram prezenta la job iar ce a declarat individul si directorul erau MINCIUNI. Repet ca individul NU AVEA CADEREA si nici acceptul meu de a ma trece abuziv pe un referat de necesitate despre a carui intocmire habar nu aveam, cu atit mai mult cu cit Legea Contabilitatii stipuleaza in clar npe refer.de necesitate la solicitant se trece acea persoana care solicita sau face achizitiile respectiven.
Azi, primesc rezolutia parchjetului care spune //in temeiul art. 278 CP s-a dispus respingerea ca nefondata a plangerii dvs impotriva solutiei din dosar nr....In conf. cu prev. art 278/1 Cpp aveti dreptul sa formulati plingere impotriva solutiei la Judecatorie in termen de 20 zile de la comunicarea prezentei.
Nu inteleg ? legatura Judecatoriei legat de plingerea penala formulata ?
Va multumesc, astept sugestii si.......ce sa fac ?
Foxie
O parere, va rog ?
Plangerea impotriva solutiei procurorului se face in termen de 20 zile de la comunicare. Plangerea se adreseaza unitatii de parchet care a solutionat si se rezolva de procurorul ierarhic superior.
Daca si dupa aceeasta plangere raspunsul nu multumeste se face plangere la judecatorie impotriva solutiei. Judecatorul analizeaza actele efectuate, probele administrate si dispune. De cele mai multe ori se accepta si probe noi care nu au fost avute in vedere la solutionare. Este o procedura relativ noua si de aceea probabil iti este necunoscuta.
Daca si dupa aceeasta plangere raspunsul nu multumeste se face plangere la judecatorie impotriva solutiei. Judecatorul analizeaza actele efectuate, probele administrate si dispune. De cele mai multe ori se accepta si probe noi care nu au fost avute in vedere la solutionare. Este o procedura relativ noua si de aceea probabil iti este necunoscuta.
Multumesc Constable :)
acum m-ai "luminat"...in concluzie pot formula contestatie la judecatorie...
Tr rog frumos spune-mi, ce art. sa invoc in actul de contestatie ?
Inca o data multumiri :)
Foxie
Tr rog frumos spune-mi, ce art. sa invoc in actul de contestatie ?
Inca o data multumiri :)
Foxie