In urma cu 2 zile pe o strada in orasul nostru faceam o vizita si inainte sa urcam in masina,un alt auto a plecat in tromba soferul fiind vizibil baut(facuse inainte un scandal la poarta dansului si am observat)si ne-a acrosat masina ulterior fugind de la locul accidentului.M-am dus la poarta la ei sa intreb cine era persoana cu masina la care o doamna mi-a zis sa nu sunam la politie ca e baut.Sotul sunase deja la 112.Intre timp soferul care ne lovise masina cred ca isi daduse seama ca ne-a lovit si a parcat masina intrand in curte pe o alta intrare decat cea de pe strada pe care eram si noi.Ulterior m-a vazut la poarta si a plecat nervos catre locul tamponarii.Acolo l-a imbrancit bine pe proprietarul casei la care eram in vizita si care vazuse si momentul tamponarii.Domnul respectiv nu vrea sa recunoasca ca ne-a lovit masina.
Noi am depus plangere,de asemenea si domnul care a fost cu noi si a fost batut de soferul baut.
Ce se va intampla daca domnul nu se prezinta la politie?
Ce trebuie sa faca autoritatile dupa ce noi am depus plangerile?
accident rutier
Re: accident rutier
Autoritatile trebuie sa isi faca meseria.
Daca politia a sosit cand ati sunat la 112 si l-a pus sa sufle in etilotest i se va face un dosar penal. Asteptati rezultatele anchetei politiei.
Care domn nu se prezinta la politie? Ca sunt mai multi in descrierea dvs. Daca soferul nu se prezinta la politie, se prezinta politia la el.
Daca politia a sosit cand ati sunat la 112 si l-a pus sa sufle in etilotest i se va face un dosar penal. Asteptati rezultatele anchetei politiei.
Care domn nu se prezinta la politie? Ca sunt mai multi in descrierea dvs. Daca soferul nu se prezinta la politie, se prezinta politia la el.