Divort cu minor,va rog sfaturi

Familiei
Post Reply
MirunescuC

Divort cu minor,va rog sfaturi

Post by MirunescuC » 26 Oct 2013, 17:30

Buna ziua. Saptamana viitoare voi depune actiunea de divort si am multe nelamiriri.. In prezent locuiesc inca cu tatal copilui nostru in varsta de 2 ani si 4luni pentru ca nu am deocamdata unde sta,intentionez sa ma mut la mama cu copilul,dar inca nu am facut-o pentru ca imi este teama sa nu foseasca asta impotriva mea. Dupa finalizarea divortului intentionez sa-mi iau copilul in Uk deoarece acolo as avea un loc de munca asigurat,mama ar veni cu mine sa stea cu copilul cat sunt la munca,cand va mai creste (la anu )urmand sa-l dau la gradi ita.Problema este ca tatal lui va incerca sa obtina custodia copilui si sub nici o forma nu va fi deacord sa-mi semneze sa-l iau cu mine.din acest motiv vreau sa intreb daca ar fii mai bine ca in cadrul procesului de divort sa argumentez conditiile pe care i le pot oferi acolo ( pot obtine un precontract,eventual o luare in spatiu la o cunostinta cat si o acceptare de la o gradinita) in asa fel incat instanta sa se pronunte in cAdrul aceluiasi proces asupra domiciliului din Uk sau sa nu pomenesc de asta si sa obtin intai divort si custodie comuna iar el drept de vizitare apoi sa deschid un alt proces ?
Mentionez ca timpul si banii ma preseaza de aceea as vre sa se termine cat mai repede,motiv pt care nu doresc partaj..
Astept raspunsurile dvs si va multumesc anticipat !

Post Reply