Sentinta Divort

Familiei
Post Reply
voicumarian84

Sentinta Divort

Post by voicumarian84 » 25 Oct 2013, 12:11

Mama mea a decedat...Numelei ei de fata este Dumitrescu..Cand eu am fost conceput Mama era casatorita cu tatal meu Voicu ..Cand au divortat Mama si-a reluat numele de Dumitrescu...Caut sentinta de divort pt Vanzarea garsonierei...si nu o pot face fara aceasta sentinta..Am fost la judecatoria sectorlui 4, Arhivele Nationale, Stare Civila a sec 4..nU O GASESC...CE POT FACE?....Mentionez ca mama s-a recasatorit dupa ce a divortat de Voicu dar si-a pastrat numele de fata

Guest

Re: Sentinta Divort

Post by Guest » 25 Oct 2013, 20:02

voicumarian84 wrote:Mama mea a decedat...Numelei ei de fata este Dumitrescu..Cand eu am fost conceput Mama era casatorita cu tatal meu Voicu ..Cand au divortat Mama si-a reluat numele de Dumitrescu...Caut sentinta de divort pt Vanzarea garsonierei...si nu o pot face fara aceasta sentinta..Am fost la judecatoria sectorlui 4, Arhivele Nationale, Stare Civila a sec 4..nU O GASESC...CE POT FACE?....Mentionez ca mama s-a recasatorit dupa ce a divortat de Voicu dar si-a pastrat numele de fata
Incearca la Judecatoria Sectorului in a carui circumstanta teritoriala isi aveam cei doi soti domiciliul comun (mama si tatal tau, inainte de divort). Cauta in arhiva , in opisul alfabetic dupa numele sotilor (adica dupa Voicu).
Nu cumva la momentul intentarii actiunii de divort parintii tai locuiau in alta parte decat in acea garsoniera?

Post Reply