Generali asigurari si OBV allfinant

Sectiune destinata celor care isi cauta un avocat.
Post Reply
Alexander

Generali asigurari si OBV allfinant

Post by Alexander » 24 Oct 2013, 13:27

Am facut contract la Generali prin intermedierea agentiei OVB, o polita de asigurare de viata cu fond de investitie.
Acum cei de la generali imi spun ca desi mi s-a explicat ca pot scoate bani dupa 4 ani (motivul pentru care am acceptat contractul) acum nici nu primesc jumatate din ei. Am inteles ca exista 10 pagini cu clauzele contractului dar nu au trecut prin mainile mele niciodata, eu am semnat doar o polita care nu contine informatiile cu taxele sau penalitatile resilierei contractului inainte de termenul de 30 de ani.

Ce pot sa fac acum? polita are valoarea de 8600 ron la sfarsitul acestui an, dupa 4 ani este rentabil sa actionez in instanta?
Cei de la generali mi-au dat 2 optiuni resilierea partiala (3000 ron) sau totala (3500 ron) a contractului la data de aniversare

C_A_Coltuc

Re: Generali asigurari si OBV allfinant

Post by C_A_Coltuc » 24 Oct 2013, 13:50

Faceti o sedinta de informare

Iuliana 139

Post by Iuliana 139 » 03 Jan 2014, 13:24

Buna,

Sunt in aceeasi situatie, Imi poti spune cum ai rezolvat? Ti-ai recuperat toata suma?

Multumesc!

Guest

Post by Guest » 06 Jan 2014, 17:30

Am avut si eu dar mi-a spus de la inceput cat pot scoate inainte de termen.
Contractul e destul de greu de inteles pentru cineva care nu s-a documentat deloc pe tema asta, dar lucrurile stau cam asa: In primii 2 ani cotizezi doar pentru comisionul celui care te-a convins sa-ti faci polita (broker). Abia din al 3-lea an se aduna in contul tau bani reali pe care ii poti scoate oricand. De asta te roaga in genunchi brokerii sa nu-ti reziliezi contractul in primii 2 ani, dupa care le este oarecum indiferent.

Post Reply