pot parintii sa ma evacueze?
tata este un alcoolic,mama il copiaza si ii baga in cap numai prostii,actul casei este pe numele lui.eu am 28 de ani si in urma cu doi ani m-am casatorit.am investit sume importante in casa spunandu.mi parintii ca eu o sa raman acolo si totul va fii al meu...acum ma ameninta ca ma da afara din casa,ca o sa ma evacueze.se poate acest lucru desi am dovezi si martori sunt cu gramada ca am investit in casa?va multumesc!
pot parintii sa ma dea afara din casa
Re: pot parintii sa ma dea afara din casa
Din pacate te pot evacua. Tu poti la randul tau sa ii dai in judecata pentru recuperarea sumelor investite in renovarea casei si pana la recuperarea acestei creante poti ramane in casa. Insa DA, o pot face. Daca erai minor, lucrurile ar fi stat diferit.pop wrote:pot parintii sa ma evacueze?
tata este un alcoolic,mama il copiaza si ii baga in cap numai prostii,actul casei este pe numele lui.eu am 28 de ani si in urma cu doi ani m-am casatorit.am investit sume importante in casa spunandu.mi parintii ca eu o sa raman acolo si totul va fii al meu...acum ma ameninta ca ma da afara din casa,ca o sa ma evacueze.se poate acest lucru desi am dovezi si martori sunt cu gramada ca am investit in casa?va multumesc!
Re: pot parintii sa ma dea afara din casa
si ce acte ar trebui sau ce ar trebui sa fac in momentul in care imi vine aksa citatie?va rog frumos ajutati-ma fiti mai explicit in legatura cu problema mea.da-ti-mi mai multe detalii.va multumesc!