Buna ziua iata despre ce este vorba in cazul meu
m fost casatorit cu o femeie am ajuns la divort iar ea a ramas cu copilul dupa care am inceput sa platesc pensie alimentara fetita are opt ani
eu la inceput plateam 100 lei acum doi ani si anul trecut s-a cerut marirea pensiei alimentare si de un an jumate platesc 150 lei lunar
luna aceasta am primit iar o invitati'e la mediere pt marire
eu nu am de unde sa platesc mai mult fiindca nu am un loc de munca stabil si am si eu o famlie de intretinut , locuiesc cu tatal meu nu imi apartine nici un bun
eu as vrea sa cer un test de paterniate pentru ca nu sunt sigur daca copilul e al meu
ce trebuie sa fac cum sa procédez?
si in cazul asta cat poate sa dureze un proces daca se cere testul de paternitate?
va multmesc
Pensie alimentara
Re: Pensie alimentara
Dvs. va referiti la o actiune in instanta privind tagada paternitatii, iar pentru efectuarea unei expertize de filiatie, cum se numeste testul in termeni legali, trebuie achitata si depusa la instanta, o taxa de expertizare in jurul a 2900 lei. Daca ati luat aceasta hotarare doar pentru a va satisface orgoliul personal, trebuie sa aveti in vedere ca in situatia in care pierdeti procesul puteti suporta si cheltuielile de judecata. Procesul se poate intinde pe durata a aproximativ 6 luni.