PROBLEME CU VECINII

Sectiune destinata celor care isi cauta un avocat.
Post Reply
IONELUS

PROBLEME CU VECINII

Post by IONELUS » 16 Oct 2013, 17:32

Buna ziua,

Parintii mei au probleme cu vecinii si cu salcamii acestora. Sunt arbori de peste 10 metri inaltime si sunt plantati la aprox 50 cmm-1 metru fata de gardul comun. Parintii mei au si casa construita pe latura aceasta si exista oricand riscul ca acesti salcami foarte inalti sa cada peste casa parintilor mei; ceea ce este cu adevarat trist este ca e posibil ca ei sa fie in casa. Cum zilele trecute a batut vantul foarte tare si a plouat, mi-au spus ca le este frica sa mai stea in casa din cauza riscului prezentat mai sus. Acesti copaci nu au mai fost toaletati de foarte multa vreme, multi dintre ei avand mare parte din coroana uscata, fiind astfel pericolul si mai mare de a face pagube.
Din partea vecinului nu gasim nici un fel de intelegere pentru rezolvarea acestei probleme.
Vin la dumneavoastra cu rugamintea de a ma ajuta sa stiu care sunt pasii de urmat in solutionarea acestui caz.
As vrea sa trimit in prima faza o adresa scrisa primariei comunei Armasesti, comuna in raza careia se afla loc. Malu Rosu, unde locuiesc parintii mei, dar nu imi este clar sub incidentul carei legi suntem, la ce anume trebuie sa fac referire. Discutii pe tema aceasta au tot fost, de multe ori au mers parintii mei acolo, dar fara nici un rezultat. Dar mai departe nu stiu ce trebuie sa fac si cui sa ma adresez.
Va rog tare mult sa aveti amabilitateea sa ma ajutati cu ce trebuie facut.
Cu speranta ca veti da curs cereri mele,

Va multumesc!

Ionela Curea

Guest

Re: PROBLEME CU VECINII

Post by Guest » 30 Oct 2013, 19:09

Buna seara !
Pentru rezolvarea si linistea problemei parintilor dv. este imperativ necesar sa consultati un avocat.
Daca doriti acest lucru apelati nr. 0724619081 sau email mirceapelea@yahoo.com

Av. titular Mircea PELEA

Post Reply