Anulare contract
Anulare contract
Buna ziua! Ma regasesc intr-o situatie unde nu detin destule informatii pentru a o intelege si a o rezolva. Mi-ar fi de folos cateva sfaturi de la dvs. As vrea sa stiu daca este posibil rezilierea unui contrat de inscriere, legal se pare, intr-o scoala profesionala. Mentionez ca nu sunt in tara, dar cred ca regulile se pot aplica si aici (Italia). M-am inscris recent intr-o scoala privata, nu am platit initial tot cuantumul inscrierii, urma sa il platesc cand aveam in mana toata suma, dar in decursul catorva saptamani am realizat ca nu o mai pot urma. Recunosc ca pe contract scria ca in decursul a doua saptamani pot anunta ca renunt, dar eu nu am anuntat (pentru ca nu mi-am amintit) iar acum au trecut deja trei saptamani si se pare ca sunt obligata sa fac aceasta scoala. Ei ma pot obliga sa continui aceste cursuri? Nu am inceput cursurile, a ramas platita doar acea suma initiala de inscriere. Ei spun ca trebuie sa continui orice ar fi, am semnat ceea ce pare un contract in regula. Cum pot anula acest lucru? Motivele pentru care renunt este ca intr-un final nu dispun de toti banii ce imi sunt ceruti, lucru pe care trebuia sa il stiu de la inceput. Va multumesc anticipat pentru raspuns!
Re: Anulare contract
Pai... cum vine asta? V-ati obligat ca in schimbul cursurilor sa platiti o suma. Daca doreati sa primiti avansul inapoi, probabil, trebuia sa denuntati contractul in 2 saptamani. Daca nu ati facut-o si daca nu platiti suma de bani, scoala nu o sa va permita sa mergeti la cursuri, sau sa sustineti examene sau sa absolviti. Atat. Dar cel mai probabil avansul dat, o sa ramana dat.
Asta am inteles. Nu vreau sa continui aceasta scoala si nici avansul inapoi pentru ca sunt constienta ca nu il voi recupera. Nelamurirea mea este daca se poate renunta in vreun fel, chiar daca eu am semnat acel contrat la inscriere.
Buna seara !
Problema se pote solutiona. Nu diperati. Veniti in tara (daca inca mai sunteti in afara tarii). Suntati la nr. 0724619081 sau email mirceapelea@yahoo.com
Cu respect.
av. titular Mircea PELLEA
Problema se pote solutiona. Nu diperati. Veniti in tara (daca inca mai sunteti in afara tarii). Suntati la nr. 0724619081 sau email mirceapelea@yahoo.com
Cu respect.
av. titular Mircea PELLEA