furt

Discutii privind procedura penala
Post Reply
iasmi

furt

Post by iasmi » 09 Oct 2013, 14:06

buna am intrat pe saitul vostru sunt un pic speriata pt ca acum vreao o luna am vrut sa fur din mall o pereche de pantofi in valoare de 150lei si am fost prinsa nu stiu ce a fost in capul meu :wall: aveam bani la mine chiar nu stiu in fine mi.au luat datele si au facut un proces verbal dupa care mau lasat sa plec.dupa cateva sapt am fost chemata la politie dar nu mam dus si sa facut proces in lipsa mea apoi mia ajuns acasa o amenda administrativa in valoare dee 150 de lei pe care am sa o platesc si sunt speriata ca as vrea sa plec in starinatate si nu stiu daca :-( [pe cazier scrie fapta.as dori sa imi dati un sfat as vrea sa stiu neaparat daca apre fapta :?: .va multumesc :scuze: nu am mai facut niciodata nk :sad:

Silviu

Re: furt

Post by Silviu » 15 Oct 2013, 13:57

Daca te-ar putea amenda si pentru ortografie... Da, pe cazier apare amenda administrativa. Nu constituie insa recidiva. Sa nu mai faci niciodata NK!!

Guest

Re: furt

Post by Guest » 15 Oct 2013, 20:51

Silviu wrote:Daca te-ar putea amenda si pentru ortografie... Da, pe cazier apare amenda administrativa. Nu constituie insa recidiva. Sa nu mai faci niciodata NK!!
Nu cumva amenda administrativa apare pe cazierul fiscal? Nu mi-am mai scos de f mult timp cazierul, dar din cate stiu, cazierul penal se solicita la Politie, iar cel fiscal, la Administratia Financiara. Or', tot ce nu intra in sfera penala se mentioneaza in cazierul fiscal, nu?
Corectati-ma daca sunt in eroare.

Post Reply