Buna ziua. Mama mea si-a depus acum doua luni dosarul de pensie. La acest dosar pe langa cartea de munca a atasat o adeverinta de la fostul loc de munca prin care i se recunostea desfasurarea activitatii pe o perioada de 7 ani in grupa 1 de munca. Dar casa de pensii nu i-a luat in considerare aceasta adeverinta si fara ea nu are dreptul de a iesii la pensie. Acum dorim sa facem contestatie insa am dorii sa anexam la contestatie doua hotarari judecatoresti care ii solidifica acesteia cererea si anume:
1. decizia judecatoreasca prin care i s-a acordat companiei dreptul de a acorda grupa 1 de munca retroactiv
2. o hotarare judecatoreasca a unei foste colege a mamei mele care s-a aflat in aceasi situatie si a dat casa de pensii in tribunal si a castigat, creandu-se astfel un precedent.
problema este ca desi am nr de dosar si data la care s-a judecat nu reusesc sa gasesc hotararea judecatoareasca pe portalul Ministerului Justitiei http://www.portal.just.ro
As putea face cumva rost de aceste hotarari judecatoresti fara sa angajez un avocat?
hotarari judecatoresti
Re: hotarari judecatoresti
Faceti contestatie si solicitati sa se ia in considerare acea adeverinta, la contestatie nu e necesara atasarea jurisprudentei, iar daca in continuare aveti un raspuns negativ actionati-i in instanta. Cat despre hotararile judecatoresti, acestea nu sunt publice, decat foarte putine, iar acces la dosare nu au nici macar avocatii, numai daca au asistat partea.