Buna ziua,
In urma decesului sotului meu, am vrut iesire din indiviziune cu cei 2 copii ai mei, drept pt. care m-am adresat unui avocat pt a-mi face actiunea. Avocatul respectiv, a facut actiune de partaj judiciar (cand mi-a spus de partaj, eu am spus ca doresc iesire din indiv., dar mi-a spus ca-i acelasi lucru). Actiunea a ajuns la instanta. Am primit de la Judecatorie o adresa prin care mi se cer martori si o suma exagerat de mare pe care s-o depun ca taxa de timbru (2493RON). Ce pot face in aceasta situatie? daca facea actiunea pt iesire din indiviziune ma mai confruntam cu aceste probleme? martorii nu sunt o problema, ci banii. La iesire din indiviziune este un apartament construit prin 1946 si un loc de veci ( daca as fi avut 2493 RON as fi reparat acoperisul ca ploua in casa) Mai pot schimba ceva?
partaj judiciar
Re: partaj judiciar
Daca va intelegeti cu copiii dvs. si mergeti la mediator veti plati taxa la jumatate, sau ar mai fi o solutie ... aceea de a cere ajutor public judiciar in cazul in care va incadrati pentru acesta.