buna ziua. numele meu este petre ana si locuiesc in comuna grivita judetul ialomita.
in anul 2002 m-am casatorit cu ciliboiu marius si impreuna am avut o fetita nascuta tot in anul 2002,in urma a numeroase plecarii din tara a lui.relatia nostra s-a terminat in anul 2006.iar el nemaiavand grija de noi,in 2010 martie,am inaintat divortul la tribulalul slobozia, el s-a prezentat si a contraatacat cererea mea,intentionand sa imi ia fetita si sa o creasca in anglia unde el si concubina lui munceau si traiau legal.in decembrie 2010 s-a incheiat procesul si mie mi-a fost incerdintata spre crestere si ingijire fetita ,iar pe el la obligat la plate pensiei alimentare incepand din martie.. dar el a zis ca nu a primit nici o hotarare ,asa ca pana in iulie 2011 nu a platit nici un ban,din cei 156 de lire sterline pe care ar fi trebuit sa ii trimita in fiecare luna. dim iulie 2011 pana in iunie 2012 a trimis lunar care 100 de lire,in iulie nu a trimis,iar in august 2012 a venit sa fata fata,,, a plecat inapoi in marea britanie a mai trimis in sept 200 de euro.. iar din octombrie 2012 si pana in prezent august 2013 s-a sustras de la plata pensiei. in decembrie 2012 am depus plangere penala la parchetul de pe langa judecatoria slobozia,iar plangerea a ajuns spre anchetare la postul de politie din localitate ,unde si fostul sot avea ultimul domiciliu in romania.am primit apoi raspuns de la parchet ca in urma cercetarilor, nu s-a dispus urmarirea penala impotriva lui ciliboiu marius.el lucreaza si are domiciliuil in marea britanie, si nu vrea sa plateasca pensia la care este obligat sa intretina copilul pe care impreuna ar trebui sa il crestem chiar daca noi doi nu mai suntem o familie.
eu nu pot sa dovedesc ca el nu vrea sa plateasca,nestiind unde sta si unde munceste. cum sa reusesc sa imi fac dreptate?
din cauza hotararii in care sta scris ca am de primit 156 de lire sterline, copilul meu nu beneficiaza de bursa, de alocatie monoparentala,si de nici un alt ajutor. va rog ajutati-ma.
nu e corect sa poti sta in alta tara si sa nu iti indeplinesti indatoririle de parinte.
daca ma puteti sa ma ajutati ,va rog din suflet ajutati-ma.
va multumesc anticipat
cu stima petre ana
peplata pensiei alimentare