Buna ziua,
Am o fetita de 1 an si tatal ei, cu care am trait in concubinaj ne-a parasit.El a recunoscut copilul, ii poarta numele. In prezent se afla in somaj (840 lei) si as vrea sa stiu daca este obligat la pensie alimentara intrucat eu sunt cu indemnizatie de crestere copil pana la 2 ani (respectiv 01.08.2014) si nu pot sa ma descurc cu intretinerea ei. As vrea sa consult un avocat pentru sustinerea cauzei.
Va multumesc
pensie alimentara minor
Re: pensie alimentara minor
Puteti introduce in instanta o cerere pentru plata pensiei alimentare, ajutorul de somaj putand fi urmarit pentru sume datorate cu titlu de obligatie de intretinere, dar aceasta suma sa nu depaseasca jumatate din ajutorul de somaj.
Re: pensie alimentara minor
Buna ziua doamna !
Sigur ca da, problema dv. poate fi solutionata favorabil in instanta. Faptul ca tatal a recunoscut copilul si nu isi indeplineste obligatiile de intretinere a acestuia este un fapt grav pe care legea il pedepseste.
Daca doriti o consultatie juridica si, implicit intentarea unui proces impotriva lui, ma puteti contacta fie telefonic la nr. 0724619081 sau pe adresa de e-mail mirceapelea@yahoo.com
Sa aveti o zi frumoasa !
Mircea PELEA
avocat titular
Sigur ca da, problema dv. poate fi solutionata favorabil in instanta. Faptul ca tatal a recunoscut copilul si nu isi indeplineste obligatiile de intretinere a acestuia este un fapt grav pe care legea il pedepseste.
Daca doriti o consultatie juridica si, implicit intentarea unui proces impotriva lui, ma puteti contacta fie telefonic la nr. 0724619081 sau pe adresa de e-mail mirceapelea@yahoo.com
Sa aveti o zi frumoasa !
Mircea PELEA
avocat titular