inselaciune
inselaciune
Am fost reprezentata de un avocat intro problema legata de obtinerea unor despaguri pe legea 290/2003. Acesta mi-a pretins 20% DIN SUMELE INCASATE. In luna mai am incasat banii, dar ANRP a cerut suspendarea platilor si a contestat executarea. In aceste conditii, i-am spus avocatului ca nu ii voi plati comisionul decat atunci cand respingerea contestatiei ANRP-ului va ramane definitiva, deoarece era vorba de o suma foarte mare pe care nu as avea de unde sa o inapoiez in cazul in care ANRP-ul castiga. Fara sa imi elibereze factura (era platitor de TVA), fara sa ma notifice privind suma exacta pe care o pretinde (asa cum v-am spus era un procent din suma, nu o suma) a reusit sa imi execute silit conturile bancare. Mentionez ca m-am adresat unui avocat care mi-a spus ca atat timp cat sumele incasate erau in litigiu si fara eliberarea unei facturi nu mi-i se pot pretinde banii. Mentionez ca detin o inregistrare audio care confirma faptul ca a refuzat eliberarea unei facturi si mi-a propus sa-i aduc banii direct la cabinet (in plasa). Ce ma sfatuiti sa fac in continuare?
Re: inselaciune
va sfatuiesc sa va respectati obligatiile luate fata de avocat si mai mult de atat sa stiti ca intoarcerea executarii silite se poate face foarte usor si pentru cabinetul de avocat. singura greseala pe care o vad aici din punctul de vedere al lui 51/1995 este ca nu v-a emis dovada de plata. atat timp cat v-a executat silit nici nu are aceasta obligatie. prin urmare mi se pare ca ati folosit un serviciu pe care nu doriti sa il platiti.