Ce este de facut,,cum rezolv/inchei situatia - cu dreptate

Discutii privind Dreptul Penal
Post Reply
crovu23

Ce este de facut,,cum rezolv/inchei situatia - cu dreptate

Post by crovu23 » 27 Jul 2013, 07:44

Primul sfert de pagina pe lungime,inaltime/nu il vad - nu se vede - din cauza unor - jafuri..
Deci = Speta = partaj bunuri comune= a)un imobil la rosu si b) bunuri mobile... Imobil la rosu =subsol ,parter etaj - cumparat,demolat si construit pe numele fostei familii -dar - numai cu banii firmei unde - ((eu,,parat - inca sint - asociat unic(firma este in curs de - dizolvare,lichidare,,suspendata activitatea pina in 2012)
FOND = 2009 - 2011 = atribuie imobilul reclamantei(( alt model de - jaf,de iresponsabili - pt ca divorteaza dupa 23 ani de casnicie)) contra unei - sulte catre parat - la sf asteapta - pt ca nu are de unde sa plateasca = este pensionara de un an,,si a vindut tot,cu acordul Instantei Fond=in 2010
Apelul = respins si definitiv,,,Recursul = respins si - irevocabil,,Contestatie in anulare - respinsa = neintemeiata si - irevocabila
In paralel - mai am un minim douazeci de plingeri/ dosare penale= RESPINSE = neintemeiate,,nefondate,,fapta nu exista,,lipseste unul din elementele,,,..
In 2012 - am depus Plingere la Parchet Curte Apel - contra - SOLUTIILOR - din toate fazele procesului si contra judecatorilor ..Am obtinut = N U P = neinceperea urmaririi..
Am atacat apoi Rezolutia primului dosar penal ,,am obtinut( semnata de dl procuror general )) \ plingere respinsa ca - NEFONDATA.. Am ajuns - ,am acum dosar ( in august- prima sedinta) la Judecatorie -Penal - prin care = ATAC - Rezolutiile dlor Procurori,2 rezolutii la 2 dosare..,..CE SANSE MAI AM? MAI AM VREUNA ? dupa atitea = definitive si irevocabile ? Greselile Instantei sint multe - cam - douazeci..frumos aliniate....Din - lipsa bani - nu am avut aparator,,avocat,,si nici BANI DE SPAGA
Acum am reusit sa fac rost de banii ,si - caut = o solutie,un avocat,,rezolvarea cumva,,cistigarea - cumva/in vreun fel - daca se mai poate a - dreptatii..
Astept - raspunsul domniilor voastre.. pe email = internet pt ca - nu am telefon = lipsa hirtiute,vederea slabita etc

C_A_Coltuc

Re: Ce este de facut,,cum rezolv/inchei situatia - cu drepta

Post by C_A_Coltuc » 29 Jul 2013, 07:35

Nu prea se intelege nimic

Post Reply