Tagada paternitate
Tagada paternitate
Sunt casatorita din 30.08.2001, casatorie din care au rezultat 2 minori, ultimul fiind cel in discutie. Acesta, in varsta de 5 luni, s-a nascut in perioada in care eram separata in fapt de sotul meu, dar cu care intretineam relatii sexuale ocazionale. Imediat dupa nasterea copilului, tatal a negat paternitatea, deschizand inclusiv un dosar de "Tagada paternitate". Conform Comunicarii Adresa pe care am primit-o, mi se spune ca am obligatia sa depun intampinare, care sa cuprinda inclusiv dovezi cu care m-as putea apara. Intrebarile mele sunt: 1. Ce se intelege prin dovezi(in afara faptului ca exista martori care ar putea declara ca noi am avut relatii sexuale in ciuda separarii noastre)?; 2. Care sunt urmarile in cazul nedepunerii acestei intampinari din partea mea?(Se mai efectueaza testul ADN sau se va considera ca, prin lipsa "raspunsului" meu, reclamantul nu e tatal biologic?); 3. Exista posibilitatea ca eu sa fiu reprezentata de un avocat din oficiu?(Fiind unic intretinator de familie, avand 3 copii-primul dintr-o alta casatorie, aflandu-ma in perioada in care nu beneficiez nici macar de Indemnizatie crestere copil- perioada in care mi se analizeaza si aproba dosarul.) Care sunt sansele mele si-ale minorului, in mod expres, in aceasta situatie??? Va rog din suflet, ajutati-ma! Va multumesc anticipat!
Re: Tagada paternitate
Buna ziua stimata doamna. In principal este foarte important sa depuneti aceasta intampinare tocmai pentru faptul ca prin ea puteti invoca exceptii, aparari si probe. In mod imediat trebuie redactata si depusa la doarul cauzei intampinarea prin care sa solicitati instantei incuviintarea probei cu interogatoriul. In mod normal EXPERTIZA ADN sa o ceara dansul fiind dansul doreste sa demonstreze ceva nu dvs. Daca este copilul dvs. o sa se constate doar prin analiza ADN.
Cu bine, av Cuculis
Cu bine, av Cuculis
Re: Tagada paternitate
Buna ziua! Apreciez enorm ca ati binevoit sa ma lamuriti in aceasta delicata problema. Va multumesc din suflet si va doresc tot binele din lume!