sondaj examen iunie
sondaj examen iunie
M-am intrebat ce se va intampla la urmatorul examen, respectiv in ce proportie se vor ocupa locurile scoase la concurs.
Am si o parerea pe care v-o spun: NU SE VOR OCUPA MAI MULT DE 20% DIN POSTURI.
Voi ce credeti?
Am si o parerea pe care v-o spun: NU SE VOR OCUPA MAI MULT DE 20% DIN POSTURI.
Voi ce credeti?
nu e vorba de optimism aici.
daca ai sa te uiti comparativ pe rezultatele la ultimele concursuri ai sa vezi ca asa au stat lucrurile: una calda una rece.
De fapt nu cred ca de aia, dar chiar ar trebui meseriasii astia sa intre in complete colegiale (ca le impune UE) si nu au cu cine.
Afara de asta, hai sa fim seriosi, in Bucuresti stiu cu certitudine ca la fiecare judecatorie sunt 5 -10 locuri vacante.
Ar fi undeva in jur de 40 de locuri vacante pe Bucuresti. Ati vazut vreunul dintre ele in lista publicata?
Sia poi la Judecatori sunt totusi 258 locuri. la procurori insa, din 244 in martie au mai ramas 40. Restul ganditi ca s-au ocupat intre timp? Nu, fireste, sunt in locatii interesante si care se pot "targui" avantajos pentru CSM.
Pierdere de timp examenul asta.
Se asteapta insa sa se prezinte oameni care sunt cu apa la gura, al caror trai de azi pe maine depinde de eventualul salariu de jude si care, ca atare, pot fi usor manipulati
sper sa nu am dreptate insa asta este parerea mea.
Urez insa bafta celor care se vor prezenta.
daca ai sa te uiti comparativ pe rezultatele la ultimele concursuri ai sa vezi ca asa au stat lucrurile: una calda una rece.
De fapt nu cred ca de aia, dar chiar ar trebui meseriasii astia sa intre in complete colegiale (ca le impune UE) si nu au cu cine.
Afara de asta, hai sa fim seriosi, in Bucuresti stiu cu certitudine ca la fiecare judecatorie sunt 5 -10 locuri vacante.
Ar fi undeva in jur de 40 de locuri vacante pe Bucuresti. Ati vazut vreunul dintre ele in lista publicata?
Sia poi la Judecatori sunt totusi 258 locuri. la procurori insa, din 244 in martie au mai ramas 40. Restul ganditi ca s-au ocupat intre timp? Nu, fireste, sunt in locatii interesante si care se pot "targui" avantajos pentru CSM.
Pierdere de timp examenul asta.
Se asteapta insa sa se prezinte oameni care sunt cu apa la gura, al caror trai de azi pe maine depinde de eventualul salariu de jude si care, ca atare, pot fi usor manipulati
sper sa nu am dreptate insa asta este parerea mea.
Urez insa bafta celor care se vor prezenta.
Din cate se vorbeste pe la instante (ce-i drept, pe soptite), curtile de apel au avizat dosarele domnilor fosti magistrati, cu vechime de min.5 ani in magistratura si trecuti de 60 de ani.
Asa ca se asteapta, probabil, locurile care raman neocupate de ei.
Doar n-o sa credeti ca ei merg altundeva decat in orase mari!
Asa ca se asteapta, probabil, locurile care raman neocupate de ei.
Doar n-o sa credeti ca ei merg altundeva decat in orase mari!