sondaj examen iunie

Ce vreti sa mai vedeti pe acest sit?
norocel

sondaj examen iunie

Post by norocel » 05 May 2005, 14:38

M-am intrebat ce se va intampla la urmatorul examen, respectiv in ce proportie se vor ocupa locurile scoase la concurs.
Am si o parerea pe care v-o spun: NU SE VOR OCUPA MAI MULT DE 20% DIN POSTURI.
Voi ce credeti?

attorneyatlaw

Post by attorneyatlaw » 05 May 2005, 14:49

eu cred ca in jur de 50% insa nu cred ca se vor prezenta prea multi.
apreciez o concurenta de omul si locul pentru acest examen

cenzor

Post by cenzor » 05 May 2005, 14:51

corect attorney

ainsof

Post by ainsof » 05 May 2005, 18:14

Nu intra mai mult de 10% la judecatori si de 50% la procurori.

adi_avo

Post by adi_avo » 05 May 2005, 19:31

cred ca in jur de o treime:)

constable

Post by constable » 08 May 2005, 08:24

Am votat . Sincer cred ca pe undeva intre 10 si 20 %. Un procent mai mare ar incuraja o alta atitudine a MJ pe care nu o doreste si care nu este competitiva.

elis

Post by elis » 08 May 2005, 11:53

Sunt curioasa cati se vor inscrie (eu cred ca foarte putini in comparatie cu examenul din martie).
Cred si eu ca nu vor lua examenul mai mult de 10-20%.

sebi77

Post by sebi77 » 08 May 2005, 12:29

am vazut rezultatul .... sunteti tare optimisti.... :mask: :mask: :mask:

murik

Post by murik » 09 May 2005, 22:41

Si daca va uitati la ultimele rezultate de la examene, nu stiu ce va face sa fiti atat de optimisti, zau asa!

attorneyatlaw

Post by attorneyatlaw » 11 May 2005, 13:50

nu e vorba de optimism aici.
daca ai sa te uiti comparativ pe rezultatele la ultimele concursuri ai sa vezi ca asa au stat lucrurile: una calda una rece.
De fapt nu cred ca de aia, dar chiar ar trebui meseriasii astia sa intre in complete colegiale (ca le impune UE) si nu au cu cine.
Afara de asta, hai sa fim seriosi, in Bucuresti stiu cu certitudine ca la fiecare judecatorie sunt 5 -10 locuri vacante.
Ar fi undeva in jur de 40 de locuri vacante pe Bucuresti. Ati vazut vreunul dintre ele in lista publicata?
Sia poi la Judecatori sunt totusi 258 locuri. la procurori insa, din 244 in martie au mai ramas 40. Restul ganditi ca s-au ocupat intre timp? Nu, fireste, sunt in locatii interesante si care se pot "targui" avantajos pentru CSM.
Pierdere de timp examenul asta.
Se asteapta insa sa se prezinte oameni care sunt cu apa la gura, al caror trai de azi pe maine depinde de eventualul salariu de jude si care, ca atare, pot fi usor manipulati
sper sa nu am dreptate insa asta este parerea mea.
Urez insa bafta celor care se vor prezenta.

ama

Post by ama » 12 May 2005, 09:08

Din cate se vorbeste pe la instante (ce-i drept, pe soptite), curtile de apel au avizat dosarele domnilor fosti magistrati, cu vechime de min.5 ani in magistratura si trecuti de 60 de ani.
Asa ca se asteapta, probabil, locurile care raman neocupate de ei.
Doar n-o sa credeti ca ei merg altundeva decat in orase mari!

florian267

Post by florian267 » 13 May 2005, 19:33

Cred ca de data asta vor intra mai mult de 50 % (nu stiu de ce zic asta, dar am o presimtire)

ainsof

Post by ainsof » 14 May 2005, 08:56

florian267 wrote:Cred ca de data asta vor intra mai mult de 50 % (nu stiu de ce zic asta, dar am o presimtire)
La judecatori, dupa cum merg lucrurile pana acum cu inscrierile, s-ar putea sa nu se inscrie cei 50% despre care vorbesti tu.

ama

Post by ama » 15 May 2005, 19:42

Ai informatii concrete despre numarul inscrisilor?
Majoritatea celor care au fost data trecuta spun ca nu mai merg.

mariusms

Post by mariusms » 15 May 2005, 21:48

10-15%

Post Reply