interdictie

Discutii privind Codul Rutier, contraventii si probleme conexe, Dreptul Transporturilor, etc
Post Reply
Joe Black

interdictie

Post by Joe Black » 08 Jul 2013, 21:48

Buna seara! As vrea sa aflu, daca se poate, daca o interdictie de intrare in Italia primita in anul 2001 mai poate emite efecte acum. Mentionez ca nu stiu sigur pe ce perioada a fost, dar in octombrie 2007 am calatorit cu masina in acest stat si la intrarea in Italia am fost oprit de politia italiana, iar dupa verificarea pasaportului am fost lasat sa-mi continui drumul spre orasul de destinatie, insa nu fara a fi mustrat verbal. Teoretic nu ar trebui sa mai am nicio problema, dar de data asta intentionez sa calatoresc cu avionul si mi-e teama de o posibila problema cand ajung pe aeroportul italian. Mutumesc anticipat!

Cuculis

Re: interdictie

Post by Cuculis » 09 Jul 2013, 12:41

Se poate afla printr-o adresa la interpol

Joe Black

Re: interdictie

Post by Joe Black » 09 Jul 2013, 18:22

La interpol? Credeam ca doar persoanele care au savarsit anumite infractiuni sau sunt urmarite international au legatura cu aceasta institutie :D eu doar am depasit limita legala a vizei pe care o aveam la momentul respectiv si la intoarcerea in tara am primit aceasta interdictie, care daca imi amintesc bine a avut o valabilitate de 6 ani. Multumesc oricum pentru raspuns.

Post Reply