Acuzat pe nedrept de furt

Discutii privind Dreptul Penal
Post Reply
Vizitator

Acuzat pe nedrept de furt

Post by Vizitator » 08 Jul 2013, 00:42

Salut , chiar in seara asta , o vecina ce lucreaza la o firma de imprumuturi ( provident ) a venit la mine acasa si a insistat ca ieri in timp ce a fost la mine acasa sa imi faca un contract , in timp ce ea a iesit sa fumeze , eu i-am sustras din geanta o suma de 1300 lei . Ce pot face in acest caz , sa stau linistit sau sunt ceva pasi care ii pot face pentru a dovedi nevinovatia mea ?

Guest

Re: Acuzat pe nedrept de furt

Post by Guest » 09 Jul 2013, 23:48

Vizitator wrote:Salut , chiar in seara asta , o vecina ce lucreaza la o firma de imprumuturi ( provident ) a venit la mine acasa si a insistat ca ieri in timp ce a fost la mine acasa sa imi faca un contract , in timp ce ea a iesit sa fumeze , eu i-am sustras din geanta o suma de 1300 lei . Ce pot face in acest caz , sa stau linistit sau sunt ceva pasi care ii pot face pentru a dovedi nevinovatia mea ?

Pana la dovada contrara sunteti prezumat a fi nevinovat. Vecina trebuie sa dovedeasca faptul ca avea acei bani cand a intrat in casa dvs si ca a plecat din casa fara ei. Abia apoi urmeaza sa se caute vinovatul. Simpla declaratie a vecinei este insuficienta pentru a face dovada vinovatiei dvs.

Post Reply