PROPRIRE PE SALARIU SI CONT

Titlul Executoriu, Instanta de Executare, Contestatia la Executare, Executarea Silita, Sechestrul Judiciar
Post Reply
Iftimie Elena

PROPRIRE PE SALARIU SI CONT

Post by Iftimie Elena » 26 Jun 2013, 11:18

Am fost executati silit atat eu cat si sotul pt.2 credite bancare.Sotului ii opreste 1/3 din salariu realizat cu toate ca avand o descoperire de card,banca respectiva isi opreste banii(dobanda)automat cand societatea ii vireaza salariu in cont,lucru ce nu reiese pe statul de plata;iar mie in aceasta luna am avut un venit net de1071ron,societatea la care lucrez mi-a proprit suma de 390ron,iar banca unde am contul,m-i l-a blocat,cu toate ca alocatia de stat a fetitei imi intra tot in acest cont(cei 42ron),si mi-a mai proprit 1/3 din banii ce mi-au intrat in cont,astfel :1071-390=681,681/3
227(SUMA proprita de banca),si va intrb daca o familie cu 2 copii poate supravietui cu banii acestia?Banca are drepturi,dar noi oamenii ?

iMicro

Re: PROPRIRE PE SALARIU SI CONT

Post by iMicro » 29 Jan 2015, 08:33

Inteleg ca intrebarile dvs pe acest forum sunt daca puteti supravietui si daca banca are drepturi? Raspunsurile sunt da si da. In Pakistan se supravietuieste cu 20 de dolari pe luna. Daca voiati sa intrebati daca e legal sa vi se popreasca 1/3 din venituri, raspunsul este da. 1/3 de catre un creditor, nu mai mult decat 1/2 daca sunt mai multi de un creditor.

Post Reply