Buna ziua,
numele meu este Cristian Moise si as avea urmatoarea problema : in seara zilei de 24 ianuarie 2013 am avut un accident auto soldat cu o victima. Din fericire, aceasta nu a necesitat spitalizare si dupa cum am citit pe raportul politiei se constata ca accidentul a avut loc dupa
trecerea de pietoni. Am incercat sa mai iau legatura cu victima la cateva zile dupa accident si m-a asigurat ca se simte bine si ca nu va face plangere (evident ca acest lucru se mai poate schimba intre timp). Din pacate de atunci, in fiecare luna, trebuie sa ajung la Politie pentru prelungirea dovezii de circulatie si nu stiu care mai este stadiul dosarului.Am aflat ca dureaza destul de mult, dar sincer pentru ca in fiecare luna trebuie sa ma invoiesc de la servici 2 zile pentru a rezolva prelungirea dovezii, as dori o varianta prin care sa urgentez lucrurile. Sunt dispus sa angajez un avocat pentru acest lucru, daca lucrurile se pot grabi.
Multumesc.
Accident auto victime
Re: Accident auto victime
Buna ziua !
Stimate domn, problema dv. poate fi solutionata in mod concret. Pentru aceasta este nevoie neaparat de un avocat. In masura in care doriti consultanta de specialitate, va rog sa ma contactati la nr. de telefon 0724619081 sau pe adresa de e-mail mirceapelea@yahoo.com
Sa aveti o zi frumoasa !
av. Mircea PELEA
avocat titular
Stimate domn, problema dv. poate fi solutionata in mod concret. Pentru aceasta este nevoie neaparat de un avocat. In masura in care doriti consultanta de specialitate, va rog sa ma contactati la nr. de telefon 0724619081 sau pe adresa de e-mail mirceapelea@yahoo.com
Sa aveti o zi frumoasa !
av. Mircea PELEA
avocat titular