Bună ziua,
Vă rog să mă ajutati cu niste răspunsuri la întrebările mele si vă multumesc mult!
1. Unde as putea să găsesc O.M.4356/1996, 3345/1999, 4237/2003, toate elaborate de ministerul Educatiei? (le-am căutat îndelung si în arhiva MO, dar ele practic nu există);
2. Am fost înmatriculată la facultate în perioada anilor 2001-2005. În acea perioadă modulul psihopedagogic era inclus în studiile de licentă. Începând cu anul 2007 (cred) în urma unui nou ordin acest modul psihopedagogic a devenit forma de învătământ separată cu certificat de absolvire. Eu sub incidenta cărei legi mă regăsesc? Cea din timpul anilor de studiu, sau cea ulterioară finalizării licentei?
Vă multumesc!
Mentionez că sunt multe persoane în situatia pe care v-am expus-o. Nu putem sustine definitivatul din cauza acestui certificat lipsă, desi materiile studiate se regăsesc în foaia matricolă. Iar modulul psihopedagogic are acum două nivele, pe o durată de 2 ani si cu un pret ce depăseste 3200 lei. Practic îmi e imposibil din punct de vedere financiar si nici nu doresc să dau banii DPPD-urilor cărora nu le e rusine să perceapă o taxa aproape echivalentă cu studii de licentă.
Vă multumesc!
modul psihopedagogic