Ma numesc Lazar Elena,cu domiciliul stabil in Bucuresti,str.Iedului,nr.2,bl.149 B,ap.34,sector 6,actualmente locuiesc in com.Giuvarasti,jud.Olt unde am o proprietate personala.
Doresc sa va aduc la cunostiinta urmatoarele:
In data de 17.06.2013,in jurul orei 16,am avut o altercatie cu una din vecinele mele pe nume Soare Maria.
Pentru ca am zis unei nepotele de-a sa,in virsta de 5-6 ani ''mucoasa'',a inceput sa-mi aduca multe,multe(nici nu pot sa le scriu ) cuvinte jignitoare la adresa mea ,sa ma dracuie,..................toate acestea intimplindu-se pe linie(ulita) ,bineinteles cu acel urlet si amenintari la adresa mea pina la urma si din partea fiului ei Soare Ion care a amenintat cu ma bate cind ma va intilni-discutia aceasta avind loc in curtea lor intre mama si fiu,dar bineinteles ca se auzea din drum.
N-as fi prima careia i s-ar intimpla,pentru ca in istoria lui a mai batut o vecina.
In toata aceasta altercatie,eu nu i-am zis decit:"Du-te ma de aici ca nu vreau sa ma cert cu tine ,nu vezi ca esti nebuna?"
Pentru confirmarea celor zise de mine,va poate confirma Pistaie Marieta si Virdol Tanase,tot din aceasta localitate,care au auzit toata mascareala.
Nu sunt singura persoana care a avut altercatie cu ea ,care au spus la pol.din Giuvarasti,dar nu i s-a intimplat nimic,motiv pentru care apelez direct la d-voastra pentru un sfat.
Cum ma sfatuiti sa actionez si la cine sa apelez?.
consultatie
Re: consultatie
Buna ziua doamna Elena LAZAR !
Pentru rezolvarea juridica a problemei dv. si pentru linistea dv. este nevoie urgent de o actiune judecatoreasca. Ma puteti contacta la nr. 0724619081 sau pe adresa de email mirceapelea@yahoo.com
Cu respect,
Mircea PELEA
avocat titular
Pentru rezolvarea juridica a problemei dv. si pentru linistea dv. este nevoie urgent de o actiune judecatoreasca. Ma puteti contacta la nr. 0724619081 sau pe adresa de email mirceapelea@yahoo.com
Cu respect,
Mircea PELEA
avocat titular
Exista 2 posibilitati - calea penala sau calea civila.
Actiunea in pretentii sustinuta de o posibila incepere a urmaririi peenale pe calea penala sau actiunea penala unde va constituiti parte civila( fara taxe de timbru).
Cu stima, av. Cuculis
Actiunea in pretentii sustinuta de o posibila incepere a urmaririi peenale pe calea penala sau actiunea penala unde va constituiti parte civila( fara taxe de timbru).
Cu stima, av. Cuculis
Stimata doamna,
Intelepciunea romaneasca spune ca Gura bate fundul.
Pentru viitor, va recomandam urmatoarele:
1. Cunoasteti-va mai bine vecinii.
2. Nu va luati de copiii vecinilor, ca ei "e lumina vietii lor", pentru care scot cutitul si fac prapad, ca orice alt om de altfel cand le injuri copiii.
3. Stati in banca dumneavoastra si nu va duceti la avocati, ca va iau banii si dati din lac in put.
4. Mai bine faceti un drum pana la vecini cand e zi de pomana, cu o coliva, un cozonac si-o sticla de vin, spuneti-le ca ati gresit, cereti-va scuze si ingropati incidentul. In felul acesta, ramaneti si cu banii in buzunar si cu o relatie buna cu vecinii.
Daca va duceti la vecini cu o citatie pentru procesul la care va indeamna avocatii, adio relatie cu vecinii, adio bani si poate mancati si o mama de bataie, asa, mai pe-nserat, cand nu va vede nimeni.
Cum spunea marele Ion Creanga, in "Foamea pe ulita"... "Avocatul ala castiga bani cu sacul, dar era asa zgarcit ca nici macar scrupule nu-si lua, sa aiba si el, de la caz la caz." :)
Sau, cum zicea nemuritorul Murphy..."Este moralmente gresit sa permiti fraierilor sa-si pastreze banii in buzunar"
Intelepciunea romaneasca spune ca Gura bate fundul.
Pentru viitor, va recomandam urmatoarele:
1. Cunoasteti-va mai bine vecinii.
2. Nu va luati de copiii vecinilor, ca ei "e lumina vietii lor", pentru care scot cutitul si fac prapad, ca orice alt om de altfel cand le injuri copiii.
3. Stati in banca dumneavoastra si nu va duceti la avocati, ca va iau banii si dati din lac in put.
4. Mai bine faceti un drum pana la vecini cand e zi de pomana, cu o coliva, un cozonac si-o sticla de vin, spuneti-le ca ati gresit, cereti-va scuze si ingropati incidentul. In felul acesta, ramaneti si cu banii in buzunar si cu o relatie buna cu vecinii.
Daca va duceti la vecini cu o citatie pentru procesul la care va indeamna avocatii, adio relatie cu vecinii, adio bani si poate mancati si o mama de bataie, asa, mai pe-nserat, cand nu va vede nimeni.
Cum spunea marele Ion Creanga, in "Foamea pe ulita"... "Avocatul ala castiga bani cu sacul, dar era asa zgarcit ca nici macar scrupule nu-si lua, sa aiba si el, de la caz la caz." :)
Sau, cum zicea nemuritorul Murphy..."Este moralmente gresit sa permiti fraierilor sa-si pastreze banii in buzunar"