partaj cu bunuri pe firma in disolutie / cine plateste taxel

Familiei
Post Reply
euty

partaj cu bunuri pe firma in disolutie / cine plateste taxel

Post by euty » 04 May 2005, 18:02

ma bucur ca lista exista. adica multam ca existati, voi, cei de aici!

sunt divortata, f. copii, acum in partaj (a doua infatisare peste citeva zile), cu masa partajabila mare, dar ambii soti lefteri la mom. de fata, multe din bunurii fiind luate din bani imprumutati acum 2-3 ani aprox. sau aflate pe o firma care e de 4 luni in dizolvare de drept

eu am cerut partaj, mi s+a spus ca practica ar fi sa cer 50/50%
si nu stiu cine va plati taxe, expertize - eu, care am inceput procesul, sau el, care va contesta, cu siguranta.???! :roll:
va rog sa ma ajutati, am consultat avocati, am fost la judecatori de serviciu, nu mai stiu de unde sa iau informatii (am vazut ca aveti pe padina si o recenuie a unui articol privitor la tema, dar eu nu sunt din domeniu si nu sunt sigura ca am inteles...)

daca eu imprumut bani si platesc taxe de zeci de milioane, oricum nu am cum sa dovedesc ca am avut venituri comparabile cu ale lui, deci nu am cum sa ajung la 50/50% - asta asta ar insemna ca voi pierde procesul de partaj?!

sau daca el da banii de taxe, eu va trebui sa ii dau lui banii inapoi dupa finalizarea partajului?
in fine, toata lumea ne sfatuieste sa facem tranzactie, dar el are bunurile pe firma (mai are o asociata in firma, cu care nu sunt probleme, deci sunt numai ei 2, dar nu s+a inregistrat nu stiu ce act de cesiune..., de asta a intrat firma in disolutie, cam asa am inteles)
in rest, bani cash nu are, dar promite. si eu ce sa fac... daca isi gaseste de lucru in strainatate si pleaca pt 1 sau 2 anisori, eu ramin cu tranzactia si gata? ce garantii ma sfatuiti sa imi iau?

sa nu va suparati ca povestea e asa de incurcata si eu nu am reusit sa o descurc....

va multumesc si va urez numai bina, sa aveti numai probleme teoretice (ale altora, of course!!! :lol: )

Post Reply