revocare concediere colectiva

Discutii privind litigiile de munca
Post Reply
Guest

revocare concediere colectiva

Post by Guest » 18 Jun 2013, 21:47

Buna ziua, am si eu o intrebare :in urma unei concedieri colective in cadrul BCR, sotia mea a semnat un acord de concediere din data de 05.06.2013 cu care a fost de acord . Acest acord prevede salarii compensatorii si somaj, toate bune si frumoase din data respectiva si pana astazi a mers la serviciu doar 4 ore pe zi ( timp de 13 ZILE din 20 zile/cf. preaviz),cu toate ca din 4 se faceau 6 numai ca astazi 18.06.2013 a fost imformata de catre managerul general ca acordul de concediere se anuleaza deoarece intre timp au mai demisionat 2 colege care ocupau posturile pt care s-au facut concedieri si nu mai poate pleca doar cu demisie PT CA EI NU MAI POT FACE ANGAJARI PE ACEL POST . Vreau sa stiu cat de legal este ceea ce se intampla /incalca drepturile angajatului daca pot contesta cumva aceasta decizie in instanta sotia este angajata bcr de10-11 ani si nu mi se pare corect ce se intampla altii au putut pleca cu salarii compensatorii si somaj /vreau sa stiu daca acel acord de concediere are ceva clauze in favoare a angajatului . Va multumesc.Mai vreau sa mentionez ca in urma cu cateva zile mai exact pe data de 14.06.2013, a mai fost abordata de catre managerul general si intrebata insistent daca nu cumva a luat o decizie gresita sa se mai gandeasca poate vrea sa mai ramana in sistemul bancar pe acelasi post caci se vor schimba mai multe bla bla ...la cre sotia a raspuns ferm ca nu si azi i s-a spus ca mai mult ca sigur maine va primi pe emaill decizia de incetare a acordului de concediere pe care la semnat cu angajatorul.MIE MI SE PARE PUTIN CAM DEPLASAT.

Post Reply