CFR COMERCIAL
CFR COMERCIAL
Buna ziua am o intrebare in legatura cu legislatia feroviara din romania,am avut un accident feroviar in urma cu cateva zile la o trecere cu nivel de cale ferata semnalizata cu stop si crucea sfantu andrei.stiind ca este o cale ferata foarte perriculoasa de traversat am oprit in mod legal m am asigurat cat am avut vizibilitate dar din cauza vegetatiei foarte mari crescute peste calea ferata fiind calea ferata in curba foarte strinsa am miscat foarte putin masina mai in fata sa ma asigur mult mai bine pt a putea traversa in siguranta si in secunda urmatoare fara sa aud nici un semnal sonor de tren fara sa vad absolut nimic am fost lovit de o drezina in partea din fata a camionului rasturnandu ma peste cap si cauzand dauna totala camionului si soferul s a ales cu vatamari grave. La fel si drezinei respective desi ea ma acrosat doar cu partea laterala a acesteiaau fost unele pagube insemnate la aceasta. INTREBAREA ESTE CINE SE FACE VINOVAT DE PRODUCEREA ACCIDENTULUI MENTIONEZ FAPTUL CA DREZINA NU A AVUT SEMNALELE SONORE DOAR IN MOMENTUL CIOCNIRII CAMIONULUI AICI MENTIONEZ FAPTUL CA EXISTA MARTORI CARE AU AUZIT SEMANL SONOR DOAR INMOMENTUL IMPACTULUI CU CAMIONUL VITEZA EXTRAORDINAR DE MARE SI VEGETATIA COPACILOR NECURATA PT A FI VIZIBILATE MINIMA 50 100 METRI SA SE POATA TRAVERSA IN SIGURANTA CALEA FERATA??? ASTEPT UN RASPUS SI O INFORMATIE CAT MAI CLARA VA MULTUMESC ANTICIPAT.