santajat de o minora

Discutii privind Dreptul Penal
Post Reply
shumy

santajat de o minora

Post by shumy » 03 Jun 2013, 19:48

Am si eu o intrebare care care a aparut in urma unor intamplari petrecute in urma cu 2 saptamani. in urma cu 2 sapt. am cunoscut o fata pe net (studenta la liceu clasa 11 , 18ani ,din bucuresti,) . ne-am intalnit , ne-am placut pt ca mai apoi sa facem sex in locuinta proprie de 2 ori in 2 zile , dupa aceasta intamplare eu nu am mai fost de acord sa ma intalnesc cu aceasta fata, pt ca mai apoi sa primesc telefoane de amenintare si santaj cum ca daca nu-i dau bani se va duce la politie sa depuna plangere pe motivul : "ca ea de fapt nu are 18 ani ci 16 iar eu as fi intretinut relatii sexuale cu o minora" , mentionez ca aceste telefoane si amenintari continua sub aspectul de hartuire atat din partea ei cat si a prietenului ei + ca am inteles din vecini ca au fost si prezenti in fata locuintei personale zilele trecute.
intrebarea este de ce pot fi acuzat ca sunt vinovat si ce risc atat timp cat nu am stiut ce varsta are iar partida de sex a avut loc cu acordul amandorura , ba dinpotriva la insistentele fetei.

Guest

Re: santajat de o minora

Post by Guest » 05 Jun 2013, 00:32

shumy wrote:Am si eu o intrebare care care a aparut in urma unor intamplari petrecute in urma cu 2 saptamani. in urma cu 2 sapt. am cunoscut o fata pe net (studenta la liceu clasa 11 , 18ani ,din bucuresti,) . ne-am intalnit , ne-am placut pt ca mai apoi sa facem sex in locuinta proprie de 2 ori in 2 zile , dupa aceasta intamplare eu nu am mai fost de acord sa ma intalnesc cu aceasta fata, pt ca mai apoi sa primesc telefoane de amenintare si santaj cum ca daca nu-i dau bani se va duce la politie sa depuna plangere pe motivul : "ca ea de fapt nu are 18 ani ci 16 iar eu as fi intretinut relatii sexuale cu o minora" , mentionez ca aceste telefoane si amenintari continua sub aspectul de hartuire atat din partea ei cat si a prietenului ei + ca am inteles din vecini ca au fost si prezenti in fata locuintei personale zilele trecute.
intrebarea este de ce pot fi acuzat ca sunt vinovat si ce risc atat timp cat nu am stiut ce varsta are iar partida de sex a avut loc cu acordul amandorura , ba dinpotriva la insistentele fetei.
Daca fata arata ca si cum ar avea varsta majoratului, nu patesti nimic. Pastreaza totusi toate probele care dovedesc amenintarile lor catre tine: inregistrarea convorbirilor telefonice, e-mailurile de la ea, etc.
PS: poti sa te duci primul la politie :wink:

Post Reply