Probleme cu o angajata care fura
Probleme cu o angajata care fura
Parintii mei au un magazin de metalo-chimice si 6 ani de zile(de la infiintarea magazinului)au avut o vanzatoare pe care acum un an au descoperit-o la inventar cu o lipsa mare in gestiune.A urmat un inventar la care a asistat chiar si vanzatoarea si soacra acesteia care este semnat de ele si dovedeste lipsa.Vanzatoarea a fost chemata sa dea explicatii,dar nu a venit ci la trimis pe sotul ei,acesta a recunoscut ca ä furat(avem si martori care au auzit).Si am angajat un avocat care ne-a spus ca trebuie s-o dam afara cu acele convocari pe care el le-a facut si in ele a scris ca trebuie sa se prezinte la sediul firmei ptr "cercetare disciplinara".Dar vanzatoarea ne-a intentat un proces cum ca nu a stiut motivul ptr care trebuia sa se prezinte si a castigat si la Severin si la Craiova(la recurs).Intre timp noi aveam un proces penal pe rol care s-a trimis inapoi la parchet ptr ca judecatorul ne-a dat castig de cauza si a cerut sa punem la dosar mai multe acte.Si acum ce doream sa va intreb procesul acesta pe care l-a castigat vanzatoarea prin care ea ne cere sa ii platim toate salariile pe un an nu se poate suspenda decizia dat fiind faptul ca avem un penal pe rol prin care putem demonstra ca ea ne-a pagubit cu mult mai multi bani?Ea a spus ca ne trimite executorul si cineva ne-a invatat sa nu ii dam banii ci sa suspendam decizia cu penalul.Se poate asa ceva?Parintii mei nu mai stiu ce sa faca,este o umilire,va rog sa imi respundeti.
Re: Va rog sa ma ajutati
Buna ziua !
Pentru clarificarea situatiei dv. destul de complicata va rog sa ma contactati telefonic la nr. 0724619081 sau pe adresa de e-mail mirceapelea@yahoo.com
Va doresc o zi frumoasa !
Cu respect,
av. definitiv
Mircea PELEA
Pentru clarificarea situatiei dv. destul de complicata va rog sa ma contactati telefonic la nr. 0724619081 sau pe adresa de e-mail mirceapelea@yahoo.com
Va doresc o zi frumoasa !
Cu respect,
av. definitiv
Mircea PELEA