PENTRU INCREDINTAREA MINORILOR

Familiei
Post Reply
VANAU VASILICA ALINA

PENTRU INCREDINTAREA MINORILOR

Post by VANAU VASILICA ALINA » 27 May 2013, 22:23

Buna seara Situatia in care ma aflu va rog sa ma invatati cum trebuie sa procedez.Am stat in concubinaj timp de un an de zile,dupa un an au rezultat doi copii minorii de baiatul de 5 anisori,iar fetita de 6 anisori jumate,eu am plecat acum un an de zile din cauza neajunsurilor si nepasarea concubinului de a ne intretine,de cand am ajuns in Germania lunar i-am trimis banii pentru intretinerea copiilor,si lasandu-l la domiciliu mamei lui,in aceasta perioada ,de cate ori i-am trimis banii afland din surse sigure ca concubinul meu nu se ocupa corespunzator de acesti minori,exemplu -cosumand alcool,umbland cu diverse femei si copii lasati nesupravegheati tot timpul ,etc.Ca sa evit aceste situatii am decis sa trimit banii pe numele mamei mele ducandu-le tot ce este necesar,si sa-i dea concubinului banii atat cat este necesar pentru a le face poftele copiilor.....Vazand asa concubinul meu,ca nu mai are de ajuns bani pentru placerile personale a decis sa ma de-a in judecata pentru custodia copiilor.Va rog frumos sa imi spune-ti cum trebuie sa procedez sa imi incredinteze in instanta copii si sa ii aduc aici a le face un viitor mai bun ,
fara a ma duce la proces ,din cauza ca risc a-mi pierde locul de munca. Va multumesc Cu respect Vanau Alina.

Leon Carmen

Re: PENTRU INCREDINTAREA MINORILOR

Post by Leon Carmen » 29 May 2013, 07:38

Deschideti dvs. un proces de divort cu incredintarea minorilor. Angajati un avocat caruia ii veti trimite procura pentru a va reprezenta in instanta.

johei

Re: PENTRU INCREDINTAREA MINORILOR

Post by johei » 04 Jun 2013, 10:50

Proces de divort intre concubini... ar fi cam greu!

Trebuie sa va aparati in procesul deschis... cautati un avocat.
Si va puteti gandii daca deschidesti si Dvs un proces.

Post Reply