Buna ziua . Am o problema imensa , tata a murit in 1998 am facut dezbaterea mostenirii in
anul 2000 apoi mama trebuia sa ne plateasca o suma , dar eu ma intelegeam bine cu mama si nu am pus-o sa
plateasca iar acum dupa ce i-am facut casa si am trimis o multime de bani in romania , am fost si eu pentru
2 saptamani acasa. Fara sa ma cert cu mama fara nimic am primit un plic in care scria ca trebuie sa evacuez
domiciliul pe baza de scandal in termen de 5 zile ??? am ramas socat .. are dreptul sa ma dea afara ?
eu am hartii prin care pot demonstra ca i-am trimis bani prin cec / western ... astept raspunsul
dumneavoastra , sunt foarte confuz ...
Mi-a spus cineva ca trebuia in termen de 3 ani sa iau o suma pe cota parte sau ceva de genul iar daca in termenul acela nu se intampla nimic eu pierd tot dreptul la imobil ??? ce e de facut ?
Saptamana viitoare am sa trec pe la un avocat ... dar vreau ca pana atunci sa am o idee
evacuare in termen 5 zile
Re: evacuare in termen 5 zile
Dvs. ati avut posibilitatea de a va valorifica dreptul patrimonial obtinut in urma dezbaterii succesiunii prin executarea silita a titlului executoriu in termen de 3 ani de la momentul in care s-a nascut acest drept, neexercitandu-va acest drept a intervenit prescriptia extinctiva a dreptului de a cere executarea silita a sultei (sumei de bani).
Astfel, mamei dvs. i-a revenit si partea dvs., ramanand unica mostenitoare.
Astfel, mamei dvs. i-a revenit si partea dvs., ramanand unica mostenitoare.