evacuare din apartament
evacuare din apartament
Am o intrebare , poate ma ajutati cu un raspuns .Daca locuiesc impreuna cu fostul sot intr-un apartament proprietatea socrilor ( mi-au aprobat mutatia la politie cand ne-am casatorit ) , dar acum am divortat si suntem in partaj pentru impartirea altor bunuri nu acest apartament ( care nu e al nostru) , nu avem copii , socri pot cere sa va evacueze , pot cere la politie anularea mutatiei ? Un avocat mi-a spus ca nu pot decat cu proces de evacuare . faptul ca nu mai sunt nora lor este suficient ca motiv? Multumesc mult .AM NEVOIE URGENTA DE UN RASPUNS
Re: evacuare din apartament
vA ROG MULT CHIAR NU POATE NIMENI SA MI RASPUNDA ?? e un caz atat de complicat ??nicol_gl wrote:Am o intrebare , poate ma ajutati cu un raspuns .Daca locuiesc impreuna cu fostul sot intr-un apartament proprietatea socrilor ( mi-au aprobat mutatia la politie cand ne-am casatorit ) , dar acum am divortat si suntem in partaj pentru impartirea altor bunuri nu acest apartament ( care nu e al nostru) , nu avem copii , socri pot cere sa va evacueze , pot cere la politie anularea mutatiei ? Un avocat mi-a spus ca nu pot decat cu proces de evacuare . faptul ca nu mai sunt nora lor este suficient ca motiv? Multumesc mult .AM NEVOIE URGENTA DE UN RASPUNS
Re: evacuare din apartament
Asa este cum v-a spus sinavocatul respectiv. Pentru a va evacua trebuie sa se deschida un proces de evacuare si acesta dureaza :)Vizitator wrote:vA ROG MULT CHIAR NU POATE NIMENI SA MI RASPUNDA ?? e un caz atat de complicat ??nicol_gl wrote:Am o intrebare , poate ma ajutati cu un raspuns .Daca locuiesc impreuna cu fostul sot intr-un apartament proprietatea socrilor ( mi-au aprobat mutatia la politie cand ne-am casatorit ) , dar acum am divortat si suntem in partaj pentru impartirea altor bunuri nu acest apartament ( care nu e al nostru) , nu avem copii , socri pot cere sa va evacueze , pot cere la politie anularea mutatiei ? Un avocat mi-a spus ca nu pot decat cu proces de evacuare . faptul ca nu mai sunt nora lor este suficient ca motiv? Multumesc mult .AM NEVOIE URGENTA DE UN RASPUNS