Buna ziua tuturor ,
Am nevoie de putin ajutor , si cateva sfaturi. In data de 08.07.2012 cand am plecat de la munca cu inca 3 colegi , am fost la scara unuia dintre colegi sa bem o bere dupa o zi de munca . La scurt timp vin 2 jandarmi , ne-au legitimat si au plecat. In data de 15.martie.2013 am primit prin posta copie a unui procesc verbal cum ca ar fi semnat de mine(eu nu am semnat niciodata un proces verbal, nu am primit niciodata o amenda) am incercat sa iau legatura cu acel jandarm care semnase amenda , acesta nu a vrut sa dea ochii cu mine , asa ca am mers in tribunal sa fac o contestatie , pentru ca nu mi se pare corect sa primesc o amenda si procesul verbal sa aibe semnatura altuia. ok zis si facut
Pe data 15 Mai 2013 am primit din nou prin posta CITATIE
Sunteti chemat in aceasta instanta ,camera Sala 1 Penal , Complet c 4 pl , in data de 03 iunie 2013 ora 8:30 in calitate de petent , in proces cu Inspectoratul de jandarmi in calitate de intimat .
Si am uitat sa metionez mai sus , doar eu cu inca un coleg am primit amenda . ceilalti nu au primit nimic...
Acum , nu stiu cum sa procedez ...
Citatie
Re: Citatie
A doua citatie este rezultatul petitiei inaintate de Dvs la tribunal, prin care contestati amenda Jandarmeriei. Daca Dvs nu ati semnat acel proces verbal, atunci actul respectiv este nul absolut si se desfiinteaza. Nu va speriati, ca nu se va intampla nimic.MihaiVm wrote:Buna ziua tuturor ,
Am nevoie de putin ajutor , si cateva sfaturi. In data de 08.07.2012 cand am plecat de la munca cu inca 3 colegi , am fost la scara unuia dintre colegi sa bem o bere dupa o zi de munca . La scurt timp vin 2 jandarmi , ne-au legitimat si au plecat. In data de 15.martie.2013 am primit prin posta copie a unui procesc verbal cum ca ar fi semnat de mine(eu nu am semnat niciodata un proces verbal, nu am primit niciodata o amenda) am incercat sa iau legatura cu acel jandarm care semnase amenda , acesta nu a vrut sa dea ochii cu mine , asa ca am mers in tribunal sa fac o contestatie , pentru ca nu mi se pare corect sa primesc o amenda si procesul verbal sa aibe semnatura altuia. ok zis si facut
Pe data 15 Mai 2013 am primit din nou prin posta CITATIE
Sunteti chemat in aceasta instanta ,camera Sala 1 Penal , Complet c 4 pl , in data de 03 iunie 2013 ora 8:30 in calitate de petent , in proces cu Inspectoratul de jandarmi in calitate de intimat .
Si am uitat sa metionez mai sus , doar eu cu inca un coleg am primit amenda . ceilalti nu au primit nimic...
Acum , nu stiu cum sa procedez ...
am nevoie de avocat ? sau ma duc pur si simplu si spun exact ce s-a intamplat ? eu nu am mai avut treaba cu tribunalul pana acum nu stiu cum se procedeaza ... eu sunt dispus sa fac si testul grafologic ..
Dupa cum apare aici, ca Jandarmeria este intimata, ar insemna ca a mai existat o cale de atac anterior la un proces penal despre care Dvs nu stiti nimic. Parerea mea este sa mergeti singur la Tribunal la data respectiva si sa vedeti despre ce este vorba. Cel mai probabil este o eroare. Eventual puteti merge la arhiva cu cateva zile inainte de data judecatii si sa solicitati spre studiu dosarul la care ati fost citat si sa vedeti ce acte s-au depus si despre ce este vorba. E posibil sa fie o eroare si sa nu aveti nicio legatura cu cauza.Mihaivmm wrote:am nevoie de avocat ? sau ma duc pur si simplu si spun exact ce s-a intamplat ? eu nu am mai avut treaba cu tribunalul pana acum nu stiu cum se procedeaza ... eu sunt dispus sa fac si testul grafologic ..
Ma gandesc...daca Dvs sunteti petentul intr-un dosar cu intimati, asta inseamna ca Dvs ati pierdut in fond (in prima instanta) un proces impotriva Jandarmeriei. Or. in cazul in care Dvs nu stiti de niciun proces pe rol (nu v-ati mai judecat pe fond cu jandarmeria) e clar ca ceva e gresit in toata povestea.
E posibil sa nu fie nicio legatura intre berile baute in fata blocului si acest proces...Ce scrie mai exact pe citatie? Care este motivul judecatii? ce articole din C penal?