executare silita?ce urmeaza?

Post Reply
f speriata

executare silita?ce urmeaza?

Post by f speriata » 15 May 2013, 16:26

in 2008 am luat 2 credite unul ipotecar altul nevoi personale(eu si sotia )atunci venitul meu era f bun insa din diferite cauze deces parinti aparitie copil pierdere servici etc din decembrie 2012 nu am mai putut achita ratele am tot anuntat banca Bcr insa nu vor sa auda............... la cel in lei cel fara ipoteca am mai pus cate ceva lunar dar sa tot acumulat restanta mentionez ca creditul de nevoi personale e in valoare de 60000 ron si cel ipotecar 37000 euro.am dori sa vindem garsoniera sa achitam din credite dar valoarea ei a scazut mult fata de 2008 asa ca nu reusim sa achitam.
ce urmeaza?deja am primit scrisori o groaza de la Bcr..zilele astea una care avea in colt sus stanga o stampila de la executor judecatoresc ce facem ce ne sfatuiti?noi pe cel in lei vrem sa-l platim iar pe cel ipotecar vrem sa-l acoperim prin viderea bunului caci nu se paote ratele au crescut enorm de la 156 e pe luna la 355 e/luna e inadmisibil iar ei sunt f duri si nu vor sa diminueze dobanda?
mentionez ca noi nu suntem in tara am plecat ca poate asa vom reusi sa platim insa se pare ca tot nu reusim abia am gasit ceva de lucru aici dar prost platit
deasemenea parinti mei au decedat nu am facut succesiune a ,mai am o sora se pot baga pe casa parinteasca?
dati-ne va rog un raspuns

Post Reply