sotia mia luat copilul nu mil da la telefon si nu vrea sa im

Familiei
Post Reply
Guest

sotia mia luat copilul nu mil da la telefon si nu vrea sa im

Post by Guest » 15 May 2013, 15:03

sunt casatorit din casatorie a iesit un copil care a crescut cu mine pina maicasa la luat si a plecat din italia cu el si pe urma a inceput sa il poarte ca o valiza dupa ea ca adat de altul vreau sa stiu exista parasirea caminului conjugal si altele care o femeie inca casatorita nu vrea sa ii dea sotului copilul la telefon ce asi putea facae ea nu a avut nici un venit toata viata ei eu am intretinuto si pe ea si copilul , ea nu are nici un venit cred ca acum sta la mila altuia si ea si copilul vreau sa stiu daca ea nu a lucrat toata viata si eu am intretinut familia si inainte de casatorie si dupa pina cind aintrat in viata ei alt barbat ea ma ameninta ca ii schimba numele la copil si ca nu mil mai face sa il vad nici o data acest barbat care e in viata ei acum are vreun drept asupra copilului si al ei cum trebuie sa procedez sa ii iau copilul ca eu sunt in italia am un servici decent o casa cumparata am toate posibilitatile de al creste si de al educa ca tata nu cum face ea care il bate si ii suceste creeri

Post Reply