Exista o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila pentru program de vizitare minor de 7 ani.
Aceasta hotarare s-a luat in baza unor marturii mincinoase date in faza procesului ,pentru care am depus plangere la politie si dosarul a ajuns la procuratura cu propunere de trimitere in judecata pentru instigare la minciuna si marturie mincinoasa depusa in instanta.
Asa zisul tata care a obtinut drept de vizita a recunoscut copilul in 2010 la notar la varsta de 4 ani. Nu am avut relatii cu acest domn din anul 2002 si ca atare nu am cum sa recunosc ca acesta ar fi tatal . Adevaratul tata este plecat din tara.
Pe certificatul de nastere este bara in dreptul tatalui.
Cu toate acestea acest domn a venit cu pretentii paternale abia cand copilul a avut patru ani cub toate ca stie ca nu este tatal.
A adus martori mincinosi pe care ia platit sa minta ca a avut relatii cu copilul.
Am incercat in toate fazele procesului sa convind completele de judecata ca acest domn nu este tatal copilului si urmareste ca prin copil sa reia relatiile cu mine care au fost intrerupte datorita comportamentului deviant fata de mine.
Dar datorita martorilor mincinosi care au spus ca acesta a avut relatii cu copilul nu s-a tinut cont de ce au declarat martotrii mei , faptul ca acesta este foarte violent.
Incercarea lui de a pune in executare aceasta hotarare a fost finalizata cu refuzul copilului de a avea relatii cu acest domn pe care evident nu il cunoaste si mai mult ii este frica de el.
In cazul acesta pot face un alt proces in care sa cer schimbarea hotararii initiale . Ma pot adresa la CEDO? COPILUL ESTE DEJA TRAUMATIZAT .
Incredintare minor program vizita