Debransare Cez pt apartament in partaj succesoral

Post Reply
lextheo

Debransare Cez pt apartament in partaj succesoral

Post by lextheo » 30 Apr 2013, 22:32

Buna ziua.
Apartamentul in care locuiesc este supus unui partaj succesoral, in urma decesului tatalui meu. Reclamanta, mama mea, incercand pe orice cale sa ma scoata din apartament, a mers la Cez si a cerut debransarea, fiind titularul contractului incheiat cu Cez, desi locuiesc in acest apartament impreuna cu sotul si fiica noastra in varsta de 7 luni (mama nu locuieste impreuna cu noi, ci in alt imobil, la tara, ce ntra de asemenea in masa succesorala). Nu am mutatie, contract de inchiriere, viza de flotant sau orice alt document care sa demonstreze ca locuim aici, in afara de adeverinta de la asociatia de proprietari si de martori (vecini). Am inteles de asemenea ca incearca debransarea si de la gaze si de la apa.
Intrebarile mele sunt urmatoarele: am posibilitatea sa oblig fie Cez-ul fie pe mama sa rebranseze, avand in vedere ca acum la acest apartament am dreptul si eu la o cota?; are dreptul sa faca ea acest lucru, atata timp cat se locuieste in acest apartament si mai ales avand in vedere varsta frageda a copilului meu?; incalca vreun drept al copilului prin ceea ce a facut (stiu ca orice copil are dreptul la conditii optime pentru crestere si dezvoltare - ca exemple as putea spune: nu pot tine mancarea in frigider, nu pot folosi un calorifer electric pentru incalzire, fiind zile cand a fost necesar acest lucru, iar ca rezultat fetita a "capatat" o viroza, ajungand la febra 39.5, iar seara nu am lumina, stam cu fetita cu o veioza cu baterii pana merge la somn).
Va rog din suflet, daca imi puteti da un raspuns, sa faceti si referire la numarul legii si articolului, pentru ca din pacate este o problema destul de urgenta (in primul rand pentru copil). Si inca o intrebare as avea: daca nu reusim nimic, si vom fi nevoiti sa plecam din apartament, pentru a putea oferi alte conditii, risc sa ies in pierdere la proces?

Post Reply