Bautura la volan
Bautura la volan
Buna ziua , In urma cu 2 luni am fost prins laut la volan de unde am plecat la IML pentru recoltarea probelor biologice .Acolo am fost mai mult nevoit ca sa dau o declaratie ("pentru binele meu") cu privire la cele intamplate , PE CARE NU AM SEMNAT-O .Dupa o luna am fost instiintat ca mi-au sosit rezultatele alcolemiei respectiv 1.70 acool pur in sange. Dupa ce am fost audiat si am dat declaratia cu privire la cele intamplate mii s-a spus ca o sa fie prezentate la procurorul de caz si o sa fiu instintat cu privire la recalculare .Acum doua zile mii s-a comunicat ca AMBELE declaratii mi-au fost trimise la reclaculare ,(si prima declaratie care nu a fost semnata si declaratia semnata si sustinuta).Daca una din recalculari va iesi sub limita legala tinand cont ca nu eram baut mai deloc in momentul in care am fost oprit . Acum intrebarea mea este de ce s-a luat in calcul prima declaratie care nu a fost semanata si care dintre cele doua rezultate ale recalcularilor vor fi luate in considerare ? Am nevoie de un avocat pe problema mea tinand cont ca in urma cu 3 ani am mai fost prins o data si inca nu a trecut termenul de incercare de la prima fapta .Va rog sa ma contactati pe email ,momentan sunt plecat pentru o saptamana din tara .Daca am sanse si ce urmari vor urma .Va multumesc.