NOUL AVOCAT-AVOCATUL DE ZIAR

Discutii privind raporturile de Drept Comercial
Post Reply
avcostin

NOUL AVOCAT-AVOCATUL DE ZIAR

Post by avcostin » 27 Apr 2005, 15:21

:-D Ce parere aveti colegi avocati( si ma refer la avocatii legali nu la cei ai lui Bota), despre onorariile cerute de avocatii de ziar care infiinteaza firme?
Pe langa faptul ca asistam la o incalcare flagranta a legii, toleram de asemenea o concurenta neloiala.
Ce ne facem si cu cei care, tot cu incalcarea legii, atrag clientela prin firmele imense afisate, in timp ce noi, respectand legea, ne confruntam cu o acuta lipsa de clientela iar atunci cand le soliciti un onorariu si asa destul de modest, il pierzi de client fiindca i se pare ca iti bati joc de el?
M-am gandit ca poate ar trebui sa ne constituim in societati de binefacere si sa lasam la aprecierea clientului daca meritam sa mancam si noi si familiile noastre! NU CREDETI CA A VENIT VREMEA SA INCEPEM SA CASTIGAM? DE CE NU NE ALINIEM SI NOI ONORARIILE ASA INCAT SA PUTEM CASTIGA ?

ramonn

Post by ramonn » 27 Apr 2005, 18:28

intr-adevar sunt pericol public "societaristii" . ar trebui sa existe ceva gen autosesizare caci sunt fapte "incompatibile cu profesia" .
dar firmele nu sunt mari , eu nu am vazut pana acuma firme mari , cel putin la a doua si a treia nici macar nu sunt vizibile ...
iar onorariile ... piata e libera ... depinde cu ce clienti lucrezi ...

Keyro

doar asa, de o informatie....

Post by Keyro » 28 Apr 2005, 11:29

...un client de al meu, om cu mansarda mobilata, in sensul ca stia ce vorbeste, mi-a spus la un pahar de apa minerala, ca, daca avocatii de afara (recte, Anglia) ar pretinde pentru operatiuni de genul "infiintari de firme, consultanta, etc." onorarii de genul celor percepute de noi in Romanika, si-ar face cate 3 firme pe zi...hmmm

Post Reply