Buna seara.
Supun domnilor avocati si nu numai un caz de partaj bunuri comune care la inceput a parut fosrte usor deoarece miza nu este chiar atat de mare , dar care s-a transformat intr-un intreg cosmar din cauza asa zisilor judecatori .
Initial procesul l-am castigat la judectaoria Giurgiu pe un probatoriu corect si concret deoarece paratul pe tot parcursul casatoriei nu a adus contributie fapt pe care a reusit sa il demonstreze si in instanta adica nimic.
Cu acelasi nimic adica fara probe a facut recurs la Tribunalul Giurgiu unde a luat o avocata cunoscuta pentru traficul de influenta practicat avocata care a reusit sa isi convinga nasul care facea parte din complet(ulterior am alfat ca erau rude)sa ma alse pe mine aproape pe drumuri si sa platesc paratul de nou ce sa mai tura vura. Pentru ca au ddorit dansii recalificarea caii de atac in apel eu am avut cale de atac mai departe in recurs la Curtea de Apel Bucuresti unde evidnet am castigat decizia tribunalului giurgiu casandu-se si s-a dat cu trimitere la rejudecare bineinteles la acelasi tribunal . Am zis ce ma fac nu s epoate eu aici nu mai als cauza sa o judece astia chiar daca introduc alt complet am zis nu si nu eu cer stramutare desi pana si avocata mea(avocata pe care am avut-o numai in tribunal in rest am fost singura) spune aca sunt nebuna ca cer stramutare fiindca nu mi se admite. Am incercat cu stramutarea uramand cerintele din lege am zis care mi-o fi norocul acum cu Dumnezeu inainte , iar pe 4 aprilie 2013 am avut infatisare la Inalta Curte unde mi-am prezentat probele si am luat cuvantul si culmea mi-au amdis cererea . Stiam eram constienta ca stramutari se aproba greu auzisem acest lucru peste tot.
Au admis stramutarea la Tribunalul Buzau . Mi-am spus doamne ajuta si multumesc onorata instanta ca m-ati scapat de mafia de la Giurgiu. De tribunalul Buzau nu am auzit niciodata de cazuri de coruptie sau trafic de influenta. Am prins teama doar am dorit un complet corect, impartial care sa imi rejudece in limitele casarii date de curtea de apel.
Stie cineva ceva cum ela Buzau la TRibunal?
STRAMUTARE LA TRIBUNALUL BUZAU