Pensia alimentara
Pensia alimentara
Am nevoie de un sfat,va rog sa ma ajutati. Ma numesc Carina am varsta de 19 ani urmez scoala la colegiul''Emil Negrutiu'' in clasa a 12-a . Parinti mei sunt divortati de la varsta de 1 an,si legea m-o incredintat la mama si s-a stabilit o pensie alimentara,la varsata de 18 ani tata nu mi-a mai platit pensia alimentara,el este roman si traieste in germania de 18 ani si este cetetea-n german cu acte.din surse apropiate am aflat ca tata munceste.Din casnicina actuala tata-l meu mai are un copli al lui si o fica alui sotii lui infiata pe numele lui.Ma judec din agust 2012 am inaitat dosaru la judecatorie.In urma citatie la judecatoriei tatal meu nu s-a prezentat niciodata am depus la dosar datele si domicilul tatalui meu si locul de munca unde munceste in germania pe care il stiu ca il are.Nu stiu din ce motive si cauze nu se solutioneaza procesu judecatoarea ma amana in cotinui si imi spune ca ii trimite scrisori la locu de munca si le primeste inapoie retur.Va cer ajutor unde sa mai merg nu stiu ce sa fac?multumesc , va rog sa imi trimiteti raspuns.
Re: Pensia alimentara
Cel mai curat si civilizat cuantumul pensiei alimentare se poate rediscuta cu ajutorul unui mediator. Rapid, discret si cu cletuieli minime