Buna ziua, am avut un litigiu cu unchiul meu din 2004-2011 pentru un teren in suprafata de 4300 mp ....la care se elibera-se titlu de proprietate se intabulse , dupa care la dezmembrat in 3 loturi din care 2 loturi le-a instrainat (unul ficei sale si altul vecinului fiind-ui si fin)toate se intocmisera in 2003.In 2011 prin sentinta civila sau anulat toate ...titlul de proprietate partial,dezmembrarea,vanzarea-cumpararea cu radierea din CF. Prin sentinta obliganda comisiile sa elibereze titlule de proprietat pe suprafata de teren 4300 in favoarea mea.
Dar nu prea vor....am facut nenumarate adrese la ambele Comisi cea Locala si Judeteana ,am primit raspuns de la cea Judeteana favorabil,dar cea Locala imi spune ca am infolosinta mai mult teren decat cel validat pe L18/1991.
Intr-un tarziu prin insistente de-a a trimite adrese la Comisia Locala au intocmit un proces verbal in care in mod eronat au trecut la nr de tarla nr de cf si la nr.de parcela nr. top ...au trimis documentatia la OCPI si sa intors toata inapoi pentru refacere a procesului verbal,trebuie si titlul de proprietate in original pentru anularea lui si hotararea consilului judetean.
Ce pot sa fac in situatia de fata?
Pe teren in timpul litigiului cumparatorul (vecinul findu-i si fin) a construit un gard din lemn cu stalpi de cale ferata ...acum nu-i mai apartine acel teren si nu vrea sa i-ai ea gardul jos ... ce pot sa fac?
Va multumesc,
Un litigiu foarte lung ....si cu multe piedici.