Parcul Tineretului

Post Reply
Marc

Parcul Tineretului

Post by Marc » 16 Mar 2013, 16:48

Va rog sa ma indrumati deoarece am dat de un "zid mare". Bunicul meu (decedat- 2008) a locuit in Bucuresti pe strada Secerei - Parcul Copiilor Bucuresti pana in anul 1979. In acelasi an, a fost arsa casa, si in urma incendiului, statul ia oferit un apartament cu 3 camere. Pana in anul 1985 a platit impozit la stat pe acel teren, in acelasi an au inceput demolarile pentru construirea Palatului Copiilor, iar terenul a fost luat fara a primi nici un act in acest sens. In anul 1998 a facut o adresa catre Primaria sector 4 in care cerea sa verifice si sa i se dea un alt teren cu aceasi suprafata. Raspunsul a venit in anul 1999 spunand ca terenul este cuprins in perimetrul Parcului Tineretului si nu face obiectul Legii fondului funciar nr.18/1991. De la Directia Evidenta Imobiliara si Cadastrala am solicitat fisa imobilului, iar in aceasta este specificat ca proprietarul este bunicul. M-am adresat si Arhivelor Nationale si raspunsul a fost ca nu gasesc date referitoare la teren si sa ma adresez Primariei Capitalei. Am cerut si de la Serviciul Juridic din cadrul Primariei Generale si raspunsul a fost sa ma adresez Arhivelor Nationale. Ma trimit de la o institutie la alta. Parerea mea este ca exista o mafie foarte mare pentru aceste terenuri. Singurul lucru a mai ramas sa mediatizez acest caz deoarece o mostenire nu poate fi luata de mafie. Mentionez ca Primar era Marian Lutu in perioada in care s-au facut adresele. Va multumesc si astept raspunsul dumneavoastra profesional.

Post Reply