Cine ma poate ajuta???
Cine ma poate ajuta???
Buna ziua,in data de 6.07.2009 ma aflam in piata din nicolina (Iasi)sa-mi fac cumparaturile.am avut un accident cu masina ,proprietate personala,spuneti-mi va rog ce mi se poate intampla?In data de 06.07.2009 am iesit din parcare unui magazin din apropierea pietei,dand in marsalier,in prealabil asigurandu-ma din sg din dr si din fata si spate.Am vazut ca e liber.Stiind ca este liber am efectuat manevra de dat inapoi ca la mijlocul strazii pe axul soselei sa dau peste o batranica in varsta de 77 ani (numai carne si os) iesind dintr-un bar.Martorii mi-au zis ca in momentul acela batranica s-a aplecat dupa o cutie de chibrituri pentru ca i-a cazut,de asta nu am vazut-o.Am lovit-o cu aripa fata dr si din cauza loviturii sa dezechilibrat si a cazut cu capul de ciment producandu-i rani la cap(curgea sange).Tin sa mentionez ca in zona respectiva nu este trecere de pietoni.Batranica a intrat in coma de gradul I si dupa aproximativ 2 saptamani a decedat.De atunci merg in fiecare luna la parchetul de pe langa judecaroria iasi sa-mi prelungesc dovada de conducere.M -au incadrat pentru savarsirea infractiunii prev.de art.178 cod penal,cu dosarul nr 3051/p/2012.Ce mi se poate intampla?M-a sunat cineva din politie zilele trecute sa-mi zica ca sa terminat expertiza si ca este culpa comuna 50% eu si 50% partea vatamata.Martorii mi-au spus ca fiul acesteia o batea ca sa-i dea banii din pensie si sa-i ramana apartamentul.
Re: Cine ma poate ajuta???
Daca nu aveti antecedente penale vi se va da o pedeapsa cu suspendare, apoi cu siguranta veti fi obligat sa platititi despagubiri civile.