Buna ziua,
ma numesc George Matei,locuiesc in Romania,judetul Vrancea localitatea Focsani,strada Pictor Nicolae Grigorescu nr 8 bl.8 sc 5 ap 97,vin la dvs cu o mare rugaminte.....acum 7 ani am contactat un credit cu BCR filiala Focsani. Totul bine si ok pina cand,acum 2 ani,am ramas fara serviciu. Nemaiputind plati cateva rate,mi-a ajuns acasa un plic de la un executor judecatoresc din Braila.Am mers acolo si am discutat cu acesta si,prin telefon,cu reprezentantul Suport Colect. Mi-au spus ca singura solutie e sa semnez un angajament de plata,contract sau asa ceva. adica,eu ma angajez sa platesc diferenta de 13.000 euro in 12 luni. Am platit pina acum,6 rate de 1100 de euro dar,acum din nou ma gasesc in imposibilitatea de a achita aceasta suma atat de mare in fiecare luna. As vrea sa va mai reamintesc ca as mai avea doar 6 rate a cate 1100 de euro fiecare,adica in total vreo 6600 de euro.Pentru o atat de mica suma,acestia sunt in stare sa ma evacueze din casa impreuna cu familia mea. As putea plati mai putin dar Suport Colect nici nu vrea sa auda de asa ceva.Vor celelalte 6 rate a cate 1100 euro fiecare si este inutil sa vorbesc cu ei si sa le explic ca de fapt acum nu mai am aceasta posibilitate.As putea plati o rataq lunara mai mica dar acestia nu sunt de acord.
Sfatuiti-ma ce sa fac in continuare.......nu mai pot dormi.....mi-au distrus viata.....!!!!!
Va multumesc mult!!!
................................................
pentru alte info:
Georgel Matei tel : 0040784507770
denunt Suport Colect